Bloom 3 is uit! Een ode aan Moeder Aarde >

Intensiteit

Intensiteit

Fase in het tweelingzielenproces: 1

Sleutelwoorden: intense gevoelens, magnetische aantrekkingskracht, intensief werken, innerlijke chaos, paralyserend
Positief aspect:
de intensiteit voelt als een thuiskomen
Negatief aspect:
depressie en sociaal isolement slaan toe

De ‘Intensiteit’ kan op twee manieren geïnterpreteerd worden. Enerzijds kan deze kaart een positieve uitwerking hebben op jou, doordat je de intensiteit, die met het tweelingzielenproces gepaard gaat, ten volle beleeft. Anderzijds is het mogelijk dat je je door dit proces nog meer fixeert op je eigen emoties. Ga voor jezelf na in welke mate de ‘Intensiteit’ jouw leven bepaalt. Je kan de intense emoties van jou en je tweelingziel in je voordeel laten spelen. Hij/zij ervaart deze energie ook, maar uit dit op een andere manier. De boodschap op deze kaart blijft voor eenieder gelijk. Zoals de affirmatie luidt: ‘Intense liefde is universeel en nooit vanzelfsprekend’. Energie werkt in op de manier hoe jij hier als persoon mee omspringt.

Tweelingzielen Handboek cover

Het Tweelingzielen Handboek

Naast de Tweelingzielen Orakelkaarten is nu ook het Tweelingzielen Handboek van Fabio Vinago beschikbaar. Dit boek verduidelijkt het begrip 'tweelingzielen' en legt je uit hoe je je tweelingziel kunt herkennen. In dit boek wordt ingezoomd op de dynamiek die achter het tweelingzielenproces schuilgaat. Stap voor stapt word je begeleid en leer je aan de hand van praktische uitleg en nuttige tips de relatie met je tweelingzielen vorm te geven en te harmoniseren. Dit boek wordt uitgebreid met een verhelderende uitleg over de 7 beslissende fasen die alle tweelingzielen moeten doorlopen om tot een authentieke en onvoorwaardelijke liefdesband te komen.

De zoektocht naar spirituele liefde is een queeste naar heelheid. ‘Het Tweelingzielen Handboek’ helpt zowel mannen als vrouwen op weg om de spirituele dimensie van tweelingzielenrelaties te kunnen bevatten. Het is de bedoeling dat je uiteindelijk zelf in staat bent een succesvol parcours af te leggen, met de hereniging met je eigenste tweelingziel als eindbestemming.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Tweelingzielen Orakelkaarten • Fabio Vinago

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom