Bloom 2 is uit! Chinese Jaarhoroscoop 2024 >

Impulsiviteit

Impulsiviteit

Fase in het tweelingzielenproces: 3

Sleutelwoorden: crisis, onbezonnenheid, ongeremdheid, met de handen in het haar zitten
Positief aspect:
in contact komen met je innerlijke kind
Negatief aspect:
niet stilstaan bij de gevolgen van impulsieve acties

Deze kaart wijst op een eventueel gevaar als je blijft doorgaan met zaken die niets bijdragen aan het tweelingzielenproces. Misschien ondervind je moeite om met nieuwe omstandigheden om te gaan, aangezien die een andere manier van denken en een afwijkende aanpak vereisen? In elk geval wijst de ‘Impulsiviteit’ er op dat oude patronen moeten doorbroken worden. Het oude heeft immers zijn geldigheid verloren. Ga doordacht tewerk en wees je ervan bewust: hoe langer je dit proces uitstelt, hoe pijnlijker het doorhakken van knopen wordt.

Tweelingzielen Handboek cover

Het Tweelingzielen Handboek

Naast de Tweelingzielen Orakelkaarten is nu ook het Tweelingzielen Handboek van Fabio Vinago beschikbaar. Dit boek verduidelijkt het begrip 'tweelingzielen' en legt je uit hoe je je tweelingziel kunt herkennen. In dit boek wordt ingezoomd op de dynamiek die achter het tweelingzielenproces schuilgaat. Stap voor stapt word je begeleid en leer je aan de hand van praktische uitleg en nuttige tips de relatie met je tweelingzielen vorm te geven en te harmoniseren. Dit boek wordt uitgebreid met een verhelderende uitleg over de 7 beslissende fasen die alle tweelingzielen moeten doorlopen om tot een authentieke en onvoorwaardelijke liefdesband te komen.

De zoektocht naar spirituele liefde is een queeste naar heelheid. ‘Het Tweelingzielen Handboek’ helpt zowel mannen als vrouwen op weg om de spirituele dimensie van tweelingzielenrelaties te kunnen bevatten. Het is de bedoeling dat je uiteindelijk zelf in staat bent een succesvol parcours af te leggen, met de hereniging met je eigenste tweelingziel als eindbestemming.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Tweelingzielen Orakelkaarten • Fabio Vinago

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom