Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Hereniging

Hereniging

Fase in het tweelingzielenproces: 7

Sleutelwoorden: samenkomen, liefde, thuiskomen, symbiose, veiligheid
Positief aspect:
onvoorwaardelijke liefde is de basis van jullie relatie
Negatief aspect:
je distantiëren van de buitenwereld, probeer je sociaal op te stellen

Hoewel de ‘Hereniging’ een samenzijn voorspelt, heeft ze ook een schaduwzijde. Wees voorzichtig met kortzichtigheid en idealisme en hoed je voor onrealistische visies. Het gevaar van het orakel van deze kaart zit namelijk in het feit dat wanneer de hereniging heeft plaatsgevonden, er vervolgens meestal een onrealistische en zweverige houding wordt aangenomen. Alles waar je zo hard voor gewerkt hebt, krijgt ineens een knauw. Ben je je hiervan bewust en handel je hiernaar? Dan voorspelt deze kaart dat jullie wensen uiteindelijk in vervulling gaan en jullie kompas altijd in dezelfde richting zal wijzen.

Tweelingzielen Handboek cover

Het Tweelingzielen Handboek

Naast de Tweelingzielen Orakelkaarten is nu ook het Tweelingzielen Handboek van Fabio Vinago beschikbaar. Dit boek verduidelijkt het begrip 'tweelingzielen' en legt je uit hoe je je tweelingziel kunt herkennen. In dit boek wordt ingezoomd op de dynamiek die achter het tweelingzielenproces schuilgaat. Stap voor stapt word je begeleid en leer je aan de hand van praktische uitleg en nuttige tips de relatie met je tweelingzielen vorm te geven en te harmoniseren. Dit boek wordt uitgebreid met een verhelderende uitleg over de 7 beslissende fasen die alle tweelingzielen moeten doorlopen om tot een authentieke en onvoorwaardelijke liefdesband te komen.

De zoektocht naar spirituele liefde is een queeste naar heelheid. ‘Het Tweelingzielen Handboek’ helpt zowel mannen als vrouwen op weg om de spirituele dimensie van tweelingzielenrelaties te kunnen bevatten. Het is de bedoeling dat je uiteindelijk zelf in staat bent een succesvol parcours af te leggen, met de hereniging met je eigenste tweelingziel als eindbestemming.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Tweelingzielen Orakelkaarten • Fabio Vinago

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom