Bloom 3 is uit! Een ode aan Moeder Aarde >

Heling

Heling

Fase in het tweelingzielenproces: 1

Sleutelwoorden: innerlijke genezing, het helen van het verleden, introspectie, de verbinding aangaan met zichzelf
Positief aspect:
je leert jezelf op een andere manier kennen
Negatief aspect:
je projecteert je eigen genezingsproces op je tweelingziel, omdat je ervan uitgaat dat die de heling in werking zal zetten. Niets is minder waar: jij dient dit proces zélf in gang te steken.

Deze kaart moedigt je aan om eerlijk en diepgaand naar jezelf en je tweelingziel te kijken. Houd je niet op de vlakte en voorkom dat emoties te veel de bovenhand nemen. De ‘Heling’ motiveert je om aan jezelf te werken en naar de diepere wortels van je ziel te kijken. Met deze kaart mag je jezelf de tijd gunnen die je nodig acht, niet de tijd die je jezelf oplegt. Helen kost tijd en moed en is een proces dat jullie connectie ten goede komt.

Tweelingzielen Handboek cover

Het Tweelingzielen Handboek

Naast de Tweelingzielen Orakelkaarten is nu ook het Tweelingzielen Handboek van Fabio Vinago beschikbaar. Dit boek verduidelijkt het begrip 'tweelingzielen' en legt je uit hoe je je tweelingziel kunt herkennen. In dit boek wordt ingezoomd op de dynamiek die achter het tweelingzielenproces schuilgaat. Stap voor stapt word je begeleid en leer je aan de hand van praktische uitleg en nuttige tips de relatie met je tweelingzielen vorm te geven en te harmoniseren. Dit boek wordt uitgebreid met een verhelderende uitleg over de 7 beslissende fasen die alle tweelingzielen moeten doorlopen om tot een authentieke en onvoorwaardelijke liefdesband te komen.

De zoektocht naar spirituele liefde is een queeste naar heelheid. ‘Het Tweelingzielen Handboek’ helpt zowel mannen als vrouwen op weg om de spirituele dimensie van tweelingzielenrelaties te kunnen bevatten. Het is de bedoeling dat je uiteindelijk zelf in staat bent een succesvol parcours af te leggen, met de hereniging met je eigenste tweelingziel als eindbestemming.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Tweelingzielen Orakelkaarten • Fabio Vinago

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom