26 mei 2024 - Spirituele Bloom Fair Park ter Walle Menen >

Grenzen

Grenzen

Fase in het tweelingzielenproces: 2

Sleutelwoorden: grenzen stellen, relativeren, beperking, bewegingsvrijheid, gevangenschap
Positief aspect:
je niet langer verzetten tegen afstand
Negatief aspect:
blootgesteld worden aan misleiding

De kaart ‘Grenzen’ biedt jou twee opties: je laat je leiden door emoties en gaat in op de toenadering die je tweelingziel zoekt richting jou of je blijft dicht bij jezelf en stelt je eigen proces voorop. Grenzen stellen is noodzakelijk om naar een gezonde hereniging toe te werken. Door jezelf gevangen te voelen in het tweelingzielenproces schep je bij de ander onduidelijkheid omtrent hetgeen jij wil. Dit geeft je tweelingziel de gelegenheid om je grenzen te overschrijden. Wees waakzaam en laat je niet meeslepen.

Tweelingzielen Handboek cover

Het Tweelingzielen Handboek

Naast de Tweelingzielen Orakelkaarten is nu ook het Tweelingzielen Handboek van Fabio Vinago beschikbaar. Dit boek verduidelijkt het begrip 'tweelingzielen' en legt je uit hoe je je tweelingziel kunt herkennen. In dit boek wordt ingezoomd op de dynamiek die achter het tweelingzielenproces schuilgaat. Stap voor stapt word je begeleid en leer je aan de hand van praktische uitleg en nuttige tips de relatie met je tweelingzielen vorm te geven en te harmoniseren. Dit boek wordt uitgebreid met een verhelderende uitleg over de 7 beslissende fasen die alle tweelingzielen moeten doorlopen om tot een authentieke en onvoorwaardelijke liefdesband te komen.

De zoektocht naar spirituele liefde is een queeste naar heelheid. ‘Het Tweelingzielen Handboek’ helpt zowel mannen als vrouwen op weg om de spirituele dimensie van tweelingzielenrelaties te kunnen bevatten. Het is de bedoeling dat je uiteindelijk zelf in staat bent een succesvol parcours af te leggen, met de hereniging met je eigenste tweelingziel als eindbestemming.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Tweelingzielen Orakelkaarten • Fabio Vinago

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom