Bloom 3 is uit! Een ode aan Moeder Aarde >

Focus

Focus

Fase in het tweelingzielenproces: 5

Sleutelwoorden: volhouden, de moed erin houden, positief denken
Positief aspect:
leren vooruitkijken, relativeren en obstakels overwinnen
Negatief aspect:
door je focus te verliezen verval je in een machtsstrijd

Misschien voel je je op dit moment niet helemaal goed in je vel. Het gevaar bestaat dat je opnieuw bij de pakken blijft zitten, je laat meeslepen door narigheid en dingen gaat ondernemen waar je achteraf spijt van hebt. De kaart 'Focus' toont aan dat het ergste achter de rug is, van zodra je goed leert voelen en verder kijkt dan de werkelijkheid. Pas dan zullen jij en je tweelingziel kunnen doorbreken. Focus op het potentieel, op de weg die jullie samen afleggen en vergelijk jouw pad niet met die van je tweelingziel.

Tweelingzielen Handboek cover

Het Tweelingzielen Handboek

Naast de Tweelingzielen Orakelkaarten is nu ook het Tweelingzielen Handboek van Fabio Vinago beschikbaar. Dit boek verduidelijkt het begrip 'tweelingzielen' en legt je uit hoe je je tweelingziel kunt herkennen. In dit boek wordt ingezoomd op de dynamiek die achter het tweelingzielenproces schuilgaat. Stap voor stapt word je begeleid en leer je aan de hand van praktische uitleg en nuttige tips de relatie met je tweelingzielen vorm te geven en te harmoniseren. Dit boek wordt uitgebreid met een verhelderende uitleg over de 7 beslissende fasen die alle tweelingzielen moeten doorlopen om tot een authentieke en onvoorwaardelijke liefdesband te komen.

De zoektocht naar spirituele liefde is een queeste naar heelheid. ‘Het Tweelingzielen Handboek’ helpt zowel mannen als vrouwen op weg om de spirituele dimensie van tweelingzielenrelaties te kunnen bevatten. Het is de bedoeling dat je uiteindelijk zelf in staat bent een succesvol parcours af te leggen, met de hereniging met je eigenste tweelingziel als eindbestemming.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Tweelingzielen Orakelkaarten • Fabio Vinago

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom