Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Ego

Ego

Fase in het tweelingzielenproces: 2

Sleutelwoorden: rationaliseren, het mentale, angst, twijfel, analyseren, anticiperen, onrust
Positief aspect:
weloverwogen beslissingen nemen
Negatief aspect:
impulsieve en onbezonnen acties

Het orakel van het ‘Ego’ kan je zowel positief als negatief interpreteren. Heb je deze kaart getrokken, dan houdt deze kaart twee betekenissen in. Ten eerste kan jouw ego emoties als angst, onzekerheid, wantrouwen en controle aan de oppervlakte brengen. In dit geval spreken we over een ongezond ego. Anderzijds kan het ego je ook goed gezind zijn, zodat negatieve emoties geen toegang krijgen tot je hart. Je luistert met verwondering naar het ego, maar je laat je hart primeren. Stel jezelf in vraag en wees eerlijk naar jezelf toe. In hoeverre beïnvloedt het ego jouw leven?

Tweelingzielen Handboek cover

Het Tweelingzielen Handboek

Naast de Tweelingzielen Orakelkaarten is nu ook het Tweelingzielen Handboek van Fabio Vinago beschikbaar. Dit boek verduidelijkt het begrip 'tweelingzielen' en legt je uit hoe je je tweelingziel kunt herkennen. In dit boek wordt ingezoomd op de dynamiek die achter het tweelingzielenproces schuilgaat. Stap voor stapt word je begeleid en leer je aan de hand van praktische uitleg en nuttige tips de relatie met je tweelingzielen vorm te geven en te harmoniseren. Dit boek wordt uitgebreid met een verhelderende uitleg over de 7 beslissende fasen die alle tweelingzielen moeten doorlopen om tot een authentieke en onvoorwaardelijke liefdesband te komen.

De zoektocht naar spirituele liefde is een queeste naar heelheid. ‘Het Tweelingzielen Handboek’ helpt zowel mannen als vrouwen op weg om de spirituele dimensie van tweelingzielenrelaties te kunnen bevatten. Het is de bedoeling dat je uiteindelijk zelf in staat bent een succesvol parcours af te leggen, met de hereniging met je eigenste tweelingziel als eindbestemming.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Tweelingzielen Orakelkaarten • Fabio Vinago

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom