2 juni 2024 - Spirituele Bloom Fair Stadsfeestzaal Aarschot >

Eenzaamheid

Eenzaamheid

Fase in het tweelingzielenproces: 4

Sleutelwoorden: ongenoegen, isolement, beperking, innerlijk licht, kluizenaar
Positief aspect:
je komt in contact met de alledaagse realiteit
Negatief aspect:
je verlaten voelen, onbereikbaar

Met deze 'Eenzaamheid' kaart is er sprake van een gebrek aan sociale contacten, beperkingen en leven als een kluizenaar. De eenzaamheid stuurt heel je leven, waardoor je de macht over jezelf niet meer in handen hebt. Naast lichamelijke eenzaamheid vertegenwoordigt deze kaart ook geestelijke eenzaamheid. Het ego brengt jou in de verleiding om te doemdenken, waardoor je je nog meer alleen voelt. Eenzaamheid stelt je evenwel in de mogelijkheid om alles eens op een rijtje te zetten, om alles helder te bekijken, los van destructieve emoties en gedachten.

Tweelingzielen Handboek cover

Het Tweelingzielen Handboek

Naast de Tweelingzielen Orakelkaarten is nu ook het Tweelingzielen Handboek van Fabio Vinago beschikbaar. Dit boek verduidelijkt het begrip 'tweelingzielen' en legt je uit hoe je je tweelingziel kunt herkennen. In dit boek wordt ingezoomd op de dynamiek die achter het tweelingzielenproces schuilgaat. Stap voor stapt word je begeleid en leer je aan de hand van praktische uitleg en nuttige tips de relatie met je tweelingzielen vorm te geven en te harmoniseren. Dit boek wordt uitgebreid met een verhelderende uitleg over de 7 beslissende fasen die alle tweelingzielen moeten doorlopen om tot een authentieke en onvoorwaardelijke liefdesband te komen.

De zoektocht naar spirituele liefde is een queeste naar heelheid. ‘Het Tweelingzielen Handboek’ helpt zowel mannen als vrouwen op weg om de spirituele dimensie van tweelingzielenrelaties te kunnen bevatten. Het is de bedoeling dat je uiteindelijk zelf in staat bent een succesvol parcours af te leggen, met de hereniging met je eigenste tweelingziel als eindbestemming.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Tweelingzielen Orakelkaarten • Fabio Vinago

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom