Bloom 2 is uit! Chinese Jaarhoroscoop 2024 >

Eenwording

Eenwording

Fase in het tweelingzielenproces: 7

Sleutelwoorden: vooruitgang, helderheid, duidelijkheid, een gevoel van thuiskomen
Positief aspect:
de tijd is aangebroken om aan samenhorigheid te werken
Negatief aspect:
eenwording kan gemakkelijk omslaan in lust en obsessie, wees je hiervan bewust

De kaart 'Eenwording' draagt een grote potentie in zich en moedigt je aan om vertrouwen te hebben in een goede afloop. Alles op zijn tijd. Zowel met betrekking tot het grote als het kleine. Neem afscheid van denkkaders die jou tot nog toe nergens naartoe hebben geleid. Verder wandelen, los van je tweelingziel, is inherent om over te gaan naar een gezamenlijk levensdoel, naar eenwording.

Tweelingzielen Handboek cover

Het Tweelingzielen Handboek

Naast de Tweelingzielen Orakelkaarten is nu ook het Tweelingzielen Handboek van Fabio Vinago beschikbaar. Dit boek verduidelijkt het begrip 'tweelingzielen' en legt je uit hoe je je tweelingziel kunt herkennen. In dit boek wordt ingezoomd op de dynamiek die achter het tweelingzielenproces schuilgaat. Stap voor stapt word je begeleid en leer je aan de hand van praktische uitleg en nuttige tips de relatie met je tweelingzielen vorm te geven en te harmoniseren. Dit boek wordt uitgebreid met een verhelderende uitleg over de 7 beslissende fasen die alle tweelingzielen moeten doorlopen om tot een authentieke en onvoorwaardelijke liefdesband te komen.

De zoektocht naar spirituele liefde is een queeste naar heelheid. ‘Het Tweelingzielen Handboek’ helpt zowel mannen als vrouwen op weg om de spirituele dimensie van tweelingzielenrelaties te kunnen bevatten. Het is de bedoeling dat je uiteindelijk zelf in staat bent een succesvol parcours af te leggen, met de hereniging met je eigenste tweelingziel als eindbestemming.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Tweelingzielen Orakelkaarten • Fabio Vinago

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom