Bloom 2 is uit! Chinese Jaarhoroscoop 2024 >

Dominantie

Dominantie

Fase in het tweelingzielenproces: 4

Sleutelwoorden: macht, invloed, een krachtdadig optreden, onderdrukking
Positief aspect:
je wordt je bewust van je tirannieke kantjes en leert deze te onderdrukken
Negatief aspect:
losbandig gedrag dat zich uit in disrespect

De kaart van de ‘Dominantie’ kan betrekking hebben op jou of je tweelingziel. Het orakel van deze kaart laat zien dat iemand de baas wil spelen en zaken naar zijn of haar hand wil zetten. Hier moet opgelet worden dat het dominerend karakter niet op verkeerde momenten wordt tentoongesteld. Zo jaagt men enkel maar mensen tegen zich in het harnas. Deze kaart impliceert zowel persoonlijk als indirect contact (sms, e-mail,…) en laat een dominant en overheersend geluid zien.

Tweelingzielen Handboek cover

Het Tweelingzielen Handboek

Naast de Tweelingzielen Orakelkaarten is nu ook het Tweelingzielen Handboek van Fabio Vinago beschikbaar. Dit boek verduidelijkt het begrip 'tweelingzielen' en legt je uit hoe je je tweelingziel kunt herkennen. In dit boek wordt ingezoomd op de dynamiek die achter het tweelingzielenproces schuilgaat. Stap voor stapt word je begeleid en leer je aan de hand van praktische uitleg en nuttige tips de relatie met je tweelingzielen vorm te geven en te harmoniseren. Dit boek wordt uitgebreid met een verhelderende uitleg over de 7 beslissende fasen die alle tweelingzielen moeten doorlopen om tot een authentieke en onvoorwaardelijke liefdesband te komen.

De zoektocht naar spirituele liefde is een queeste naar heelheid. ‘Het Tweelingzielen Handboek’ helpt zowel mannen als vrouwen op weg om de spirituele dimensie van tweelingzielenrelaties te kunnen bevatten. Het is de bedoeling dat je uiteindelijk zelf in staat bent een succesvol parcours af te leggen, met de hereniging met je eigenste tweelingziel als eindbestemming.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Tweelingzielen Orakelkaarten • Fabio Vinago

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom