Bloom 2 is uit! Chinese Jaarhoroscoop 2024 >

Dankbaarheid

Dankbaarheid

Fase in het tweelingzielenproces: 6

Sleutelwoorden: zuiverheid, oprechtheid, tederheid, rijk aan liefde, openheid
Positief aspect:
je leert door een andere bril naar de wereld te kijken
Negatief aspect:
overdreven machtsvertoon dat uitmondt in een welles-nietesspelletje

Het orakel van de kaart 'Dankbaarheid' is redelijk vanzelfsprekend. Hoe dichter je bij je werkelijke intenties blijft en hoe dankbaarder je bent voor het leven dat je leidt, hoe groter de kans dat je wederhelft in dezelfde richting evolueert. Als de wijze van de twee zal jij het voorbeeld moeten geven. Je mag je uiteindelijke doelstelling niet uit het oog verliezen. Bedenk dat je beter één ding goed doet, dan alle zaken maar half. Stap voor stap. In dankbaarheid.

Tweelingzielen Handboek cover

Het Tweelingzielen Handboek

Naast de Tweelingzielen Orakelkaarten is nu ook het Tweelingzielen Handboek van Fabio Vinago beschikbaar. Dit boek verduidelijkt het begrip 'tweelingzielen' en legt je uit hoe je je tweelingziel kunt herkennen. In dit boek wordt ingezoomd op de dynamiek die achter het tweelingzielenproces schuilgaat. Stap voor stapt word je begeleid en leer je aan de hand van praktische uitleg en nuttige tips de relatie met je tweelingzielen vorm te geven en te harmoniseren. Dit boek wordt uitgebreid met een verhelderende uitleg over de 7 beslissende fasen die alle tweelingzielen moeten doorlopen om tot een authentieke en onvoorwaardelijke liefdesband te komen.

De zoektocht naar spirituele liefde is een queeste naar heelheid. ‘Het Tweelingzielen Handboek’ helpt zowel mannen als vrouwen op weg om de spirituele dimensie van tweelingzielenrelaties te kunnen bevatten. Het is de bedoeling dat je uiteindelijk zelf in staat bent een succesvol parcours af te leggen, met de hereniging met je eigenste tweelingziel als eindbestemming.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Tweelingzielen Orakelkaarten • Fabio Vinago

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom