26 mei 2024 - Spirituele Bloom Fair Park ter Walle Menen >

Creatie

Creatie

Fase in het tweelingzielenproces: 5

Sleutelwoorden: waardering, contacten leggen, verzoening, avances
Positief aspect:
mogelijkheden die leiden tot verzoeningen en contacten
Negatief aspect:
door een overdaad aan pogingen ben je terug naar af

Ga wat subtieler tewerk als je de ander wil benaderen. Vanuit het verleden heb je de ervaring opgedaan dat te impulsief handelen niks oplevert. Het orakel van de ‘Creatie’ geeft aan dat je de dingen moet leren aftasten en je niet met volle overgave op de ander moet storten. Maak een gebaar, zend een signaal uit, maar doe dit tegelijkertijd op een verfijnde manier. Wanneer je merkt dat je actie haar doel niet gemist heeft, ga dan pas over op een reactie (contact zoeken, verbale reactie,...).

Tweelingzielen Handboek cover

Het Tweelingzielen Handboek

Naast de Tweelingzielen Orakelkaarten is nu ook het Tweelingzielen Handboek van Fabio Vinago beschikbaar. Dit boek verduidelijkt het begrip 'tweelingzielen' en legt je uit hoe je je tweelingziel kunt herkennen. In dit boek wordt ingezoomd op de dynamiek die achter het tweelingzielenproces schuilgaat. Stap voor stapt word je begeleid en leer je aan de hand van praktische uitleg en nuttige tips de relatie met je tweelingzielen vorm te geven en te harmoniseren. Dit boek wordt uitgebreid met een verhelderende uitleg over de 7 beslissende fasen die alle tweelingzielen moeten doorlopen om tot een authentieke en onvoorwaardelijke liefdesband te komen.

De zoektocht naar spirituele liefde is een queeste naar heelheid. ‘Het Tweelingzielen Handboek’ helpt zowel mannen als vrouwen op weg om de spirituele dimensie van tweelingzielenrelaties te kunnen bevatten. Het is de bedoeling dat je uiteindelijk zelf in staat bent een succesvol parcours af te leggen, met de hereniging met je eigenste tweelingziel als eindbestemming.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Tweelingzielen Orakelkaarten • Fabio Vinago

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom