26 mei 2024 - Spirituele Bloom Fair Park ter Walle Menen >

Controle

Controle

Fase in het tweelingzielenproces: 2

Sleutelwoorden: controledwang, het ego, overtuigingskracht, emoties, tegenstrijdigheid
Positief aspect:
eerst bezinnen en dan beminnen
Negatief aspect:
jaloezie en complicaties, spelen met vuur

De ‘Controle’ maakt jou er op attent dat het geen zin heeft om in dwangmatige situaties te leven. Wat heeft het jou tot nog toe bijgebracht? Wellicht niets, aangezien je zo je andere helft van je wegduwt. Controle werkt tegen jou en niet samen met jou. Wees je bewust van de impact dat dit kan hebben op jezelf en op je tweelingziel. Deze kaart handelt over ‘actie - reactie’. De controle is een handeling die je zelf in werking stelt, niet jouw andere helft. Leg deze verantwoordelijkheid dan ook niet bij hem/haar. Trek er een wijze les uit, zodat je de controle de volgende keer geen meester over jou laat worden.

Tweelingzielen Handboek cover

Het Tweelingzielen Handboek

Naast de Tweelingzielen Orakelkaarten is nu ook het Tweelingzielen Handboek van Fabio Vinago beschikbaar. Dit boek verduidelijkt het begrip 'tweelingzielen' en legt je uit hoe je je tweelingziel kunt herkennen. In dit boek wordt ingezoomd op de dynamiek die achter het tweelingzielenproces schuilgaat. Stap voor stapt word je begeleid en leer je aan de hand van praktische uitleg en nuttige tips de relatie met je tweelingzielen vorm te geven en te harmoniseren. Dit boek wordt uitgebreid met een verhelderende uitleg over de 7 beslissende fasen die alle tweelingzielen moeten doorlopen om tot een authentieke en onvoorwaardelijke liefdesband te komen.

De zoektocht naar spirituele liefde is een queeste naar heelheid. ‘Het Tweelingzielen Handboek’ helpt zowel mannen als vrouwen op weg om de spirituele dimensie van tweelingzielenrelaties te kunnen bevatten. Het is de bedoeling dat je uiteindelijk zelf in staat bent een succesvol parcours af te leggen, met de hereniging met je eigenste tweelingziel als eindbestemming.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Tweelingzielen Orakelkaarten • Fabio Vinago

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom