Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Connectie

Connectie

Fase in het tweelingzielenproces: 1

Sleutelwoorden: contacten leggen, wederzijds aanvoelen, opgaan in de ander, genegenheid
Positief aspect:
zich verbonden voelen voor het leven
Negatief aspect:
amputatie van de andere helft, waardoor obsessie de overhand neemt

De ‘Connectie’ herinnert jou eraan dat je je moet richten op de universele verbinding die jullie beiden delen. De kaart zorgt er tevens voor dat jullie vanuit de kosmos naar elkaar toe geleid worden. Hiervoor dien je goed naar de stem van de tweelingzielenconnectie te luisteren en deze te volgen. Ga de weg van de ‘Connectie’ achterna en bereid je bewust voor op jullie geestelijke, emotionele en lichamelijke connectie. Ervaar de stromende energie en geniet van deze universele zielsliefde.

Tweelingzielen Handboek cover

Het Tweelingzielen Handboek

Naast de Tweelingzielen Orakelkaarten is nu ook het Tweelingzielen Handboek van Fabio Vinago beschikbaar. Dit boek verduidelijkt het begrip 'tweelingzielen' en legt je uit hoe je je tweelingziel kunt herkennen. In dit boek wordt ingezoomd op de dynamiek die achter het tweelingzielenproces schuilgaat. Stap voor stapt word je begeleid en leer je aan de hand van praktische uitleg en nuttige tips de relatie met je tweelingzielen vorm te geven en te harmoniseren. Dit boek wordt uitgebreid met een verhelderende uitleg over de 7 beslissende fasen die alle tweelingzielen moeten doorlopen om tot een authentieke en onvoorwaardelijke liefdesband te komen.

De zoektocht naar spirituele liefde is een queeste naar heelheid. ‘Het Tweelingzielen Handboek’ helpt zowel mannen als vrouwen op weg om de spirituele dimensie van tweelingzielenrelaties te kunnen bevatten. Het is de bedoeling dat je uiteindelijk zelf in staat bent een succesvol parcours af te leggen, met de hereniging met je eigenste tweelingziel als eindbestemming.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Tweelingzielen Orakelkaarten • Fabio Vinago

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom