Bloom 3 is uit! Een ode aan Moeder Aarde >

Confrontatie

Confrontatie

Fase in het tweelingzielenproces: 3

Sleutelwoorden: als een donderslag bij heldere hemel, passiviteit, wantrouwen, twijfel, slachtofferrol
Positief aspect:
het ontwikkelen van zelfliefde en zelfexpressie
Negatief aspect:
in een slachtofferrol zitten, zelfmedelijden opwekken

Met de kaart 'Confrontatie' is het cruciaal dat je stopt met te doen alsof en dat je de confrontatie met jezelf durft aan te gaan. Het heeft geen zin om jezelf betweterig op te stellen en te pretenderen dat al het oud zeer uit het verleden is opgelost. Doorprik de ballon voor eens en altijd en krijg een werkelijk unieke inkijk in jezelf. Confrontaties gaan altijd gepaard met pijn. Tegelijkertijd biedt een dergelijke confrontatie je de kans om te groeien en je verder te richten op je eindbestemming.

Tweelingzielen Handboek cover

Het Tweelingzielen Handboek

Naast de Tweelingzielen Orakelkaarten is nu ook het Tweelingzielen Handboek van Fabio Vinago beschikbaar. Dit boek verduidelijkt het begrip 'tweelingzielen' en legt je uit hoe je je tweelingziel kunt herkennen. In dit boek wordt ingezoomd op de dynamiek die achter het tweelingzielenproces schuilgaat. Stap voor stapt word je begeleid en leer je aan de hand van praktische uitleg en nuttige tips de relatie met je tweelingzielen vorm te geven en te harmoniseren. Dit boek wordt uitgebreid met een verhelderende uitleg over de 7 beslissende fasen die alle tweelingzielen moeten doorlopen om tot een authentieke en onvoorwaardelijke liefdesband te komen.

De zoektocht naar spirituele liefde is een queeste naar heelheid. ‘Het Tweelingzielen Handboek’ helpt zowel mannen als vrouwen op weg om de spirituele dimensie van tweelingzielenrelaties te kunnen bevatten. Het is de bedoeling dat je uiteindelijk zelf in staat bent een succesvol parcours af te leggen, met de hereniging met je eigenste tweelingziel als eindbestemming.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Tweelingzielen Orakelkaarten • Fabio Vinago

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom