Bloom 2 is uit! Chinese Jaarhoroscoop 2024 >

Communicatie

Communicatie

Fase in het tweelingzielenproces: 7

Sleutelwoorden: gevoelens bespreekbaar maken, luistervaardigheid, de dialoog aangaan
Positief aspect:
goede communicatie leidt tot meer productiviteit binnen de relatie
Negatief aspect:
zorg ervoor dat jullie communicatiestijl niet eisend wordt

Een boom valt niet bij de eerste slag, wat aangeeft dat het werk niet op één, twee, drie tot stand komt. Oude bomen kan je beter niet verplaatsen, volgens de kaart 'Communicatie'. Hou rekening met deze wijsheden als je ergens je schouders onder zet. Alles houdt een leerproces in, zo is dat ook het geval met communicatie. Alle begin is moeilijk en de eerste stap is gezet. Na een weg vol voorbereidingen lijkt de tijd rijp om woorden om te zetten in daden. Maak gevoelens bespreekbaar en laat ongewenste emoties als angst achterwege. Het uiten van gevoelens en emoties is een vaardigheid die eenieder vroeg of laat aanleert.

Tweelingzielen Handboek cover

Het Tweelingzielen Handboek

Naast de Tweelingzielen Orakelkaarten is nu ook het Tweelingzielen Handboek van Fabio Vinago beschikbaar. Dit boek verduidelijkt het begrip 'tweelingzielen' en legt je uit hoe je je tweelingziel kunt herkennen. In dit boek wordt ingezoomd op de dynamiek die achter het tweelingzielenproces schuilgaat. Stap voor stapt word je begeleid en leer je aan de hand van praktische uitleg en nuttige tips de relatie met je tweelingzielen vorm te geven en te harmoniseren. Dit boek wordt uitgebreid met een verhelderende uitleg over de 7 beslissende fasen die alle tweelingzielen moeten doorlopen om tot een authentieke en onvoorwaardelijke liefdesband te komen.

De zoektocht naar spirituele liefde is een queeste naar heelheid. ‘Het Tweelingzielen Handboek’ helpt zowel mannen als vrouwen op weg om de spirituele dimensie van tweelingzielenrelaties te kunnen bevatten. Het is de bedoeling dat je uiteindelijk zelf in staat bent een succesvol parcours af te leggen, met de hereniging met je eigenste tweelingziel als eindbestemming.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Tweelingzielen Orakelkaarten • Fabio Vinago

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom