Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Bescherming

Bescherming

Fase in het tweelingzielenproces: 7

Sleutelwoorden: neem geen onnodige risico’s, een veilige weg inslaan, iets of iemand onder je hoede nemen
Positief aspect:
jezelf vereenzelvigen met de ander
Negatief aspect:
de neiging hebben om de problemen van je wederhelft te willen oplossen, overdaad

Speel op safe, leef en laat leven en breng je innerlijke harmonie niet uit balans, dat vertelt het orakel van de 'Bescherming'-kaart je. Omdat jullie connectie zo intens is, is het raadzaam om hier een afwachtende houding aan te nemen. Je andere helft komt jouw richting uit, of misschien is hij of zij al in je leven aanwezig, toch mag de beschermende kracht van deze kaart niet misbruikt worden. Dit betekent dat je je eerst jezelf te allen tijde moet beschermen tegen eventuele destructieve gedragingen van je tweelingziel. Dit loopt hand in hand met het aangeven van grenzen en het loslaten van controle. Immers, jullie staan beiden al zo ver in het tweelingzielenproces dat er geen weg terug is. Volhouden is hier de boodschap!

Tweelingzielen Handboek cover

Het Tweelingzielen Handboek

Naast de Tweelingzielen Orakelkaarten is nu ook het Tweelingzielen Handboek van Fabio Vinago beschikbaar. Dit boek verduidelijkt het begrip 'tweelingzielen' en legt je uit hoe je je tweelingziel kunt herkennen. In dit boek wordt ingezoomd op de dynamiek die achter het tweelingzielenproces schuilgaat. Stap voor stapt word je begeleid en leer je aan de hand van praktische uitleg en nuttige tips de relatie met je tweelingzielen vorm te geven en te harmoniseren. Dit boek wordt uitgebreid met een verhelderende uitleg over de 7 beslissende fasen die alle tweelingzielen moeten doorlopen om tot een authentieke en onvoorwaardelijke liefdesband te komen.

De zoektocht naar spirituele liefde is een queeste naar heelheid. ‘Het Tweelingzielen Handboek’ helpt zowel mannen als vrouwen op weg om de spirituele dimensie van tweelingzielenrelaties te kunnen bevatten. Het is de bedoeling dat je uiteindelijk zelf in staat bent een succesvol parcours af te leggen, met de hereniging met je eigenste tweelingziel als eindbestemming.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Tweelingzielen Orakelkaarten • Fabio Vinago

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom