26 mei 2024 - Spirituele Bloom Fair Park ter Walle Menen >

Berusten

Berusten

Fase in het tweelingzielenproces: 5

Sleutelwoorden: acceptatie, de feiten zijn wat ze zijn, overgave, onvermijdelijk
Positief aspect:
berusting stelt je in staat om de ander tegemoet te treden
Negatief aspect:
strijd, meningsverschillen en onbegrip steken de kop op

De kaart van ‘Berusting’ heeft de neiging om onmogelijke dingen te verwachten van de ander. Het wil niet zeggen dat als jij iets op een bepaalde manier aanpakt, dat je diezelfde werkwijze ook van je andere helft moet verwachten. Tweelingzielen zijn tegenpolen en dat maakt deze connectie werkelijk uniek. Accepteer dat je andere helft nu eenmaal niet jij is. Wanneer hij of zij jouw acties niet tegemoetkomt, voel je je terneergeslagen, waardoor je opnieuw in angst gaat zitten. Laat de situatie berusten en gun het de tijd die het nodig heeft.

Tweelingzielen Handboek cover

Het Tweelingzielen Handboek

Naast de Tweelingzielen Orakelkaarten is nu ook het Tweelingzielen Handboek van Fabio Vinago beschikbaar. Dit boek verduidelijkt het begrip 'tweelingzielen' en legt je uit hoe je je tweelingziel kunt herkennen. In dit boek wordt ingezoomd op de dynamiek die achter het tweelingzielenproces schuilgaat. Stap voor stapt word je begeleid en leer je aan de hand van praktische uitleg en nuttige tips de relatie met je tweelingzielen vorm te geven en te harmoniseren. Dit boek wordt uitgebreid met een verhelderende uitleg over de 7 beslissende fasen die alle tweelingzielen moeten doorlopen om tot een authentieke en onvoorwaardelijke liefdesband te komen.

De zoektocht naar spirituele liefde is een queeste naar heelheid. ‘Het Tweelingzielen Handboek’ helpt zowel mannen als vrouwen op weg om de spirituele dimensie van tweelingzielenrelaties te kunnen bevatten. Het is de bedoeling dat je uiteindelijk zelf in staat bent een succesvol parcours af te leggen, met de hereniging met je eigenste tweelingziel als eindbestemming.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Tweelingzielen Orakelkaarten • Fabio Vinago

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom