Bloom 3 is uit! Een ode aan Moeder Aarde >

Angst

Angst

Fase in het tweelingzielenproces: 2

Sleutelwoorden: rampscenario’s, doemdenken, negatieve emoties, zwart-witdenken, afhankelijkheid
Positief aspect:
verheldering en duidelijkheid
Negatief aspect:
pijnlijke confrontaties met het verleden

De kaart ‘Angst’ laat zien dat je je angsten niet meer mag voeden met allerlei rampscenario’s. Je bent afhankelijk van je angst en dit lijdt tot nog meer paniek. Energetisch stuur je je tweelingziel op een dwaalspoor. Angsten zorgen ervoor dat je acties onderneemt die je beter niet had ondernomen. Dan is het kwaad al geschied. Zorg er altijd voor dat je je emoties, je denken en je doen beheerst en onder controle houdt. Zorg er tevens voor dat er altijd een weg terug is. Angst is een emotie die je veel over jezelf kan bijbrengen.

Tweelingzielen Handboek cover

Het Tweelingzielen Handboek

Naast de Tweelingzielen Orakelkaarten is nu ook het Tweelingzielen Handboek van Fabio Vinago beschikbaar. Dit boek verduidelijkt het begrip 'tweelingzielen' en legt je uit hoe je je tweelingziel kunt herkennen. In dit boek wordt ingezoomd op de dynamiek die achter het tweelingzielenproces schuilgaat. Stap voor stapt word je begeleid en leer je aan de hand van praktische uitleg en nuttige tips de relatie met je tweelingzielen vorm te geven en te harmoniseren. Dit boek wordt uitgebreid met een verhelderende uitleg over de 7 beslissende fasen die alle tweelingzielen moeten doorlopen om tot een authentieke en onvoorwaardelijke liefdesband te komen.

De zoektocht naar spirituele liefde is een queeste naar heelheid. ‘Het Tweelingzielen Handboek’ helpt zowel mannen als vrouwen op weg om de spirituele dimensie van tweelingzielenrelaties te kunnen bevatten. Het is de bedoeling dat je uiteindelijk zelf in staat bent een succesvol parcours af te leggen, met de hereniging met je eigenste tweelingziel als eindbestemming.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Tweelingzielen Orakelkaarten • Fabio Vinago

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom