Bloom 3 is uit! Een ode aan Moeder Aarde >

Acceptatie

Acceptatie

Fase in het tweelingzielenproces: 3

Sleutelwoorden: emotioneel afhankelijk zijn, niet op eigen benen staan, op zoek gaan naar bevestiging
Positief aspect:
een nieuwe zienswijze ontwikkelen
Negatief aspect:
stagnatie en barrières in de interpersoonlijke ontwikkeling

Van zodra je emotioneel meer zelfstandigheid aan de dag legt en niet langer op andermans schouder leunt, komt het tweelingzielenproces in een stroomversnelling terecht. Met deze kaart 'Acceptatie' neem je afstand van alles wat betrekking heeft op tweelingzielen, alsook de intentie om anderen te begeleiden doorheen dit proces. Op dit moment heb je een vertekend beeld van de werkelijkheid en ga je ervan uit dat ‘anderen helpen’ jouw proces versnelt. Blijf niet steken in bepaalde routines en overtuigingen die je zelf gecreëerd hebt. Dit leidt namelijk tot zelfbedrog.

Tweelingzielen Handboek cover

Het Tweelingzielen Handboek

Naast de Tweelingzielen Orakelkaarten is nu ook het Tweelingzielen Handboek van Fabio Vinago beschikbaar. Dit boek verduidelijkt het begrip 'tweelingzielen' en legt je uit hoe je je tweelingziel kunt herkennen. In dit boek wordt ingezoomd op de dynamiek die achter het tweelingzielenproces schuilgaat. Stap voor stapt word je begeleid en leer je aan de hand van praktische uitleg en nuttige tips de relatie met je tweelingzielen vorm te geven en te harmoniseren. Dit boek wordt uitgebreid met een verhelderende uitleg over de 7 beslissende fasen die alle tweelingzielen moeten doorlopen om tot een authentieke en onvoorwaardelijke liefdesband te komen.

De zoektocht naar spirituele liefde is een queeste naar heelheid. ‘Het Tweelingzielen Handboek’ helpt zowel mannen als vrouwen op weg om de spirituele dimensie van tweelingzielenrelaties te kunnen bevatten. Het is de bedoeling dat je uiteindelijk zelf in staat bent een succesvol parcours af te leggen, met de hereniging met je eigenste tweelingziel als eindbestemming.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Tweelingzielen Orakelkaarten • Fabio Vinago

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom