Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Activeer het medium in jezelf met Jasmien Gerits

Summer Bloom Fest 2024 30 Jasmien Gerits

Summer Bloom Festival Diest 2024

Laat je op het Summer Bloom Festival in Diest op 6 & 7 juli 2024 verbazen door professioneel medium Jasmien Gerits.

Zaterdag 6 juli | Jupiter Zone | 17.00 – 18.30 uur
Activeer het medium in jezelf

Maak kennis met de verborgen schatten van jouw eigen spirituele potentieel tijdens de workshop ‘Activeer het medium in jezelf’, geleid door Jasmien Gerits.

In deze betoverende workshop dompel je jezelf onder in de wereld van spirituele verbinding en ontdek je de wonderen van jouw mediumschap. Jasmien deelt haar diepgaande kennis en vaardigheden met jou terwijl ze je begeleidt door meditatie, praktische oefeningen en inzichten om jouw spirituele kracht te ontsluiten.

Wat deze sessie nog specialer maakt, is dat een deel van de opbrengsten zal worden gedoneerd aan Venna VZW, een organisatie die zich inzet om mensen te ondersteunen in hun rouwproces. Zo draag je niet alleen bij aan jouw eigen spirituele groei, maar help je ook anderen om troost en heling te vinden in moeilijke tijden.

Of je nu nieuw bent in de wereld van spiritualiteit of al enige ervaring hebt, deze workshop biedt de mogelijkheid om te verkennen en groeien in je eigen tempo. Het is een uitnodiging om te ontdekken wat er mogelijk is wanneer je jezelf openstelt voor de subtiele signalen van het universum en communicatie met de Zielenwereld.

Ben je klaar om jouw intuïtie te omarmen en stappen te zetten op jouw spirituele pad?
Schrijf je dan nu in voor de workshop 'Activeer het medium in jezelf' onder leiding van Jasmien Gerits.

(Her)ontdek je mediamieke gaven onder leiding van Jasmien

📍 Summer Bloom Fest, Provinciaal Domein 'De Halve maan' in Diest
📅 6 & 7 juli 2024
✅ Jupiter Zone 6 juli ‘Activeer het medium in jezelf’
🎫 Bestel nu je tickets voor het Summer Bloom Fest 3.0
✴️ Bekijk de volledige line-up hier

Ben je klaar om de volgende stap te zetten op jouw spirituele pad? Kom naar de workshop 'Activeer het medium in jezelf' en laat je betoveren door de magie van spirituele verbinding en contact met overledenen.

Summer Bloom Fest 2024 Jasmien Gerits

Over Jasmien Gerits

Stap binnen in de betoverende wereld van spirituele verbinding en laat je meevoeren door de inspirerende reis van Jasmien Gerits, een spiritueel medium met een missie.

Jasmien's verhaal begint met een diepgaande nieuwsgierigheid naar het spirituele rijk en een onverzadigbare honger naar kennis. Haar zoektocht bracht haar naar de uithoeken van de wereld, waar ze leerde van mentoren die haar de geheimen van spirituele communicatie verder hielpen ontsluieren. Als ambassadeur voor de zielenwereld heeft Jasmien zich toegewijd aan het verspreiden van begrip en acceptatie voor spirituele communicatie, en haar passie voor het in contact komen met overledenen heeft duizenden mensen geholpen om troost en heling te vinden.

Van haar eigen persoonlijke ervaringen tot haar professionele ontwikkeling als medium, Jasmien Gerits deelt haar kennis en wijsheid met anderen door middel van workshops en trainingen in binnen- en buitenland. Stap voor stap begeleidt ze haar studenten op hun eigen spirituele reis, en biedt ze een veilige en ondersteunende omgeving waarin ze hun eigen talenten kunnen ontdekken en ontwikkelen. Haar toewijding aan het delen van haar kennis en ervaring is een bron van inspiratie voor velen, en haar workshops beloven een unieke kans te zijn om te leren en te groeien in een sfeer van liefde en acceptatie.

MediumCollege | mediumcollege.be

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom