Summer Bloom Festival - Oostende - tickets >

Aansluiten als Bloom Coach

Bloom Coach Aansluiten Lid

Voor spirituele en holistische therapeuten, winkeliers, praktijken,...

Heb jij je eigen praktijk, winkel, centrum in België of Nederland waarin je allerlei spirituele diensten of diensten aanbiedt die de persoonlijke ontwikkeling boosten? Of ben je een life coach, kaartlegger, astroloog die advies en consulten aanbiedt? Registreer je dan als Bloom Coach!

Plaats je praktijk, winkel, centrum,... in België en Nederland in de kijker

Op het 'Vind Life Coach'-platform krijgen websitebezoekers een overzicht te zien van ervaren life coaches, spirituele praktijken en winkeliers in België en Nederland. Op dit platform krijg je als geregistreerde professionele dienstverlener of winkelier een geheel eigen profiel waarin je jezelf uitgebreid kunt voorstellen. Daarnaast vinden onze bezoekers in één oogopslag je contactgegevens terug én kunnen ze filteren op locatie en functie, zodat ook jij snel en efficiënt wordt teruggevonden. Dit overzicht werd speciaal in het leven geroepen voor life coaches, spirituele en holistische therapeuten, winkeliers in België als Nederland! Maak gebruik van het Bloom-netwerk en zet je product, dienst, praktijk in de kijker.

Meld je nu aan als Bloom Coach.

Vul onderstaande gegevens in. Je hoort spoedig van ons!

In onze Privacy Verklaring & cookie policy informeren we u over de gegevens die wij verzamelen wanneer u onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom