Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Human Design met Ilona de Bruijn

Summer Bloom Festival 2024 Ilona De Bruijn

Summer Bloom Festival • Diest • 6 & 7 juli 2024

Zondag 7 juli | Jupiter Zone | 12.20 – 13.20 uur
Human Design – Wat is het en wat kun je ermee?

Tijdens deze lezing op het Summer Bloom Festival in Diest inspireert gastspreker Ilona De Bruijn je graag met een stukje basiskennis over Human Design en hoe dit gedifferentieerde systeem jou inzicht kan geven in wie jij bent en waarom je doet wat je doet. Door middel van je geboortedatum, -plaats en -tijdstip laat Human Design jouw chart, jouw blauwdruk zien. Dit kun je zien als jouw persoonlijke gebruiksaanwijzing om meer mee te bewegen in de flow van jouw leven. Het antwoord op de vraag ‘wie ben ik’ hoef je hiermee niet meer buiten jezelf te zoeken, maar in jezelf. Laat je inspireren om na deze lezing op het Summer Bloom Festival te onderzoeken, en te spelen hoe jij in je kracht kunt komen.

Ga luisteren naar Ilona

📍 Summer Bloom Fest, Provinciaal Domein 'De Halve Maan' in Diest
📅 zaterdag 6 & zondag 7 juli 2024
✅ Jupiter Zone 7 juli: Lezing ‘Human Design – Wat is het en wat kun je ermee?
🎫 Bestel nu je tickets voor het Summer Bloom Fest 3.0
✴️ Bekijk de volledige line-up hier

Tijdens deze lezing op het Summer Bloom Fest inspireert Ilona je graag met een stukje basiskennis over Human Design en hoe dit gedifferentieerde systeem jou inzicht kan geven in wie jij bent en waarom je doet wat je doet.

Summer Bloom Fest 2024 19 Ilona De Bruijn

Over Ilona De Bruijn

Ilona De Bruijn heeft in haar leven vaker dan eens op een kruispunt gestaan. Veruit de meeste keren besloot ze het ingeslagen pad, met masker op, te blijven bewandelen. Het leven antwoordde daarop met harde ervaringen die haar op het volgende kruispunt brachten. Als vaker genoemd 'power house' volgde ze vele opleidingen, trainingen en cursussen om meer grip te krijgen op hoe zij hiermee om moest gaan. Het ingeslagen pad kon zij op deze manier, vanuit haar hoofd ingegeven, blijven bewandelen en ze bereikte de top in het bedrijfsleven. Dat verliep ogenschijnlijk goed totdat haar lichaam haar hoofd stil wist te leggen. De zorgvuldig weggestopte ‘nare’ gevoelens namen ruimten in en zo kwam ze in een zo genoemde burn-out. Met behulp van o.a. coaching, opleiding healing & bewustwording, Human Design en heel veel boeken en onderzoeken leerde ze zichzelf steeds beter te omarmen. Met alle emoties, gevoelens en gedachten die in haar schuilen.

Door wat Ilona wist te bereiken vanuit haar hoofd in het bedrijfsleven als commercieel directeur en strategisch adviseur, gecombineerd met haar kracht om anderen écht te zien, werd haar visie helder. “Een wereld waar de mens zichzelf in alle facetten mag en kan zijn.”

Ilona zet zich hiervoor in als holistisch coach, adviseur, inspirator en spreker door mensen te inspireren/wakker te schudden om vanuit bewustzijn te transformeren naar en omarmen wie zij in essentie zijn. Juist dan kom je in je kracht én kun je als mens én professional optimaal functioneren.

Je kunt tijdens het Summer Bloom Fest ook coachingsessies bij Ilona volgen.
Ilona de Bruijn | ilonadebruijn.nl

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom