Home

Overige

Mijn account

Spirituele Expo Wieze
Zaterdag 17 en zondag 18 juni 2023
Koop hier je tickets in VVK

Sjamanistische reis naar hogere velden van bewustzijn

Frank Coppieters Kathy Summer Bloom Fest 2023 Living Light Center

Op het Summer Bloom Fest 2023 verwelkomen we Frank en Kathy Coppieters, die het publiek meenemen op een sjamanistische reis naar hogere velden van bewustzijn. Frank en Kathy ontmoetten elkaar 38 jaar geleden in de gemeenschap van Osho in Oregon, USA. Ze zijn allebei zoekers van het eerste uur en lieten een vaste loopbaan achter zich om zich volop te wijden aan hun spirituele werk. Sinds kort wonen ze in België waar ze al lang bedrijvig zijn bij het Oost West Centrum.

Zaterdag 5 augustus | Holistic Zone
Openingsceremonie / drumcirkel: sjamanistische reis naar hogere velden van bewustzijn

Kom los van de dagelijkse routine, denk even niet aan morgen en laat Frank en Kathy jou aan de hand van hun krachtige medicijntrommel meenemen op een helende reis naar een hoger bewustzijn. Kom in verbinding met jezelf, laat los en laat je vooral meevoeren door de ritmische klanken van jouw stem en de magische drum. De drumcirkel geeft je inzicht in jouw ware natuur. Je bent opnieuw één met jouw ziel en voelt je meer dan ooit verbonden. Ervaar grenzeloosheid, openheid en transformatie tijdens deze prachtige openingsceremonie.

Zie Caroline live aan het werk

📍 Summer Bloom Fest, Brielmeersen in Deinze
📅 5 & 6 augustus 2023
🎪 Holistic Zone 'Openingsceremonie / drumcirkel: sjamanistische reis naar hogere velden van bewustzijn'
✴️ Bekijk de volledige line-up hier
🎫
Bestel nu je tickets voor het Summer Bloom Fest 2.0

Contactgegevens Kathy en Frank

Caroline Depaepe heeft een enorme passie voor bodywork en begeleidt mensen in hun zoektocht naar een beter welzijn en ‘welvoelen’. Dat doet ze al sinds 2019 met haar eigen bedrijf ‘Blijf in Beweging’. De naam verwijst naar het feit dat de natuur continu in beweging is en dat je zelf ook best continu in beweging blijft, uit zachtheid en liefde voor jezelf. Caroline had als kind misschien wel een roze kamer, maar diep vanbinnen voelde ze zich zwart en donker. Dansen bleek haar enige uitlaatklep te zijn. Na een auto-ongeval kan ze niet meer dansen op professioneel niveau, maar desondanks blijft ze nog steeds in beweging en laat ze anderen meegenieten van de rust en creativiteit.

Living Light Center | Website: www.livinglight-center.com

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom