Bloom 3 is uit! Een ode aan Moeder Aarde >

Muziek en poezië met Floor Van Egghen

Summer Bloom Fest 2024 18 Floor Van Egghen

Summer Bloom Festival • Diest • 6 & 7 juli 2024

Zaterdag 6 juli | Bloom Stage | 16.30 – 18.00 uur
The Silent Voice

Duik jij tijdens het Summer Bloom Fest in Diest mee in de golvende, vloeiende en subtiele wereld van klank en muziek, van trilling en energie? Een veld waarin je jezelf op diepere lagen kan ontmoeten en verbinding kan maken met de plekjes in je binnenste waar je anders moeilijk bij komt. Omringd door de natuur in haar volle zomerse bloei, neemt Floor je mee op die reis. Een reis naar jouw unieke zelf en een gelegenheid om je dieper te connecteren met dat essentiële stukje dat jou hier zo waardevol aanwezig maakt op deze aarde.

Deze reis tijdens het Summer Bloom Festival wordt kundig begeleid door twee professionele muzikanten: Luk De Deckers & Johan Totté. Ze zijn beiden mede-hoeders en dragers van het veld waarin dit diepere contact kan ontstaan.

Je zal genieten van luisterliederen, meezingen met mantra’s, intunen op de meditatie die aangereikt wordt en geïnspireerd worden door de kleine poëtische bindteksten van eigen hand, die alles kundig verweven tot een voedend en sprankelend geheel waar je hart en ziel van gaan stralen.

Er is een Stem die we met onze gewone oren niet kunnen waarnemen.
Ze weerklinkt enkel binnen in ons …
Doorheen onze bezigheden en ontmoetingen.
Doorheen momenten van uitbundigheid en stilte.
Ze is krachtig en zonder oordeel.
Ze fluistert mee in de wind en in het ruisen van het riet en het bladergroen.

Doe mee met Floor, Luk & Johan

📍 Summer Bloom Fest, De Halve maan in Diest
📅 zaterdag 6 & zondag 7 juli 2024
🥁 Bloom Stage 6 juli ‘The Silent Voice’
🎫 Bestel nu je tickets voor het Summer Bloom Fest 3.0
✴️ Bekijk de volledige line-up hier

Geniet van luisterliederen, zing mee met mantra’s, mediteer en laat je inspireren door poëzie.

Summer Bloom Fest 2024 Floor Van Egghen

Over Floor Van Egghen

Floor Van Egghen is tekentherapeute, zangeres en ritueelvrouw. Van kindsbeen af voelde ze zich sterk verbonden met de natuur en de spirits van bomen, planten, kleine kriebelbeestjes, en van de wind, de aarde en het water.

Samen met haar vriend en muzikale partner Luk De Deckers ontstonden de voorbije jaren ook enkele muzikale projecten. Je ontmoet Floor en Luk op het pad waar klassieke en gevestigde benaderingen uitgenodigd worden om de teentjes in het frisse kabbelende water van een bredere spirituele stroom te dompelen. Ceremoniemuziek groeide de voorbije jaren uit tot een gevestigde waarde binnen het klassieke landschap van uitvaart, afscheid en overgangsmomenten in het algemeen. Maar de wijze waarop Ceremoniemuziek hierin aanwezig is, is gebaseerd op een krachtige spirituele (en sjamanistische) visie die beide bezielers in hun hart dragen.

In sommige contexten slaan Floor en Luk de handen in elkaar met andere muzikanten. Dat is ook het geval op de beide Summer Fests van Bloom. Ze worden voor deze gelegenheid bijgestaan door Johan Totté (gitaar, fluit & zang), intussen ook vaste ‘compagnon de route’ bij de Voelconcerten die ze doorheen het jaar organiseren.

Cirkels & workshops Floor: moonmoments.be | Website Floor & Luc: www.ceremoniemuziek.be

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom