Bloom 3 is uit! Een ode aan Moeder Aarde >

Een ouijabord gebruiken in 10 stappen

Ouijaborden reglement mysterie regels stappenplan preview Bloom web

De geschiedenis van het ouijabord is op zijn minst merkwaardig te noemen. Het werd in 1891 uitgevonden door een bedrijf dat handelde in speelgoed en rariteiten. Little did they know dat hun vondst erna een grote rol zou spelen in de wereld van het paranormale, maar ook in de popcultuur. Van horrorfilms tot een avondje bibberen met vrienden: het ouijabord is de meest bekende manier om een babbeltje te slaan met geesten, en daar zit Hollywood zeker voor iets tussen.

Het ouijabord is van oorsprong een spel. En net zoals dat bij Monopoly en Zeeslag het geval is, dien je je bij het gebruik van een ouijabord aan enkele regels te houden. Het volledige reglement kun je als Bloom'er hier lezen, maar we geven je graag alvast het 10-stappenplan mee zodat je zelf van start kunt gaan met je nieuwe ouijabord.

Is het gevaarlijk?

Een Ouijabord is gevaarlijk bij onjuist gebruik. Het moet respectvol gebruikt worden en niet voor de fun door mensen die op zoek zijn naar sensatie. Overledenen kunnen op veel verschillende manieren contacten met ons maken. Er zijn dan ook niet alleen maar positieve, maar ook negatieve entiteiten. Je kunt jezelf beschermen tegen negatieve entiteiten door een gebed.

Regels!

Je kan beginnen met het oproepen van de overledene die je wilt spreken na een gebed voor bescherming. Zo maak je namelijk een doorgang naar de andere zijde. Vraag je geen specifieke naam, dan kunnen zich ook negatieve entiteiten aandienen. Het is zeer belangrijk om na de seance ook goed af te sluiten. Stuur de entiteiten weer terug naar de andere kant, zeg een gebed op en zeg hardop dat het portaal dicht is.

Ouijabord kopen?

Ontdek hier ons assortiment.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom