Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Ecstatic dance by Dj Purusha

Summer Bloom Fest 2024 15 Dj Purusha

🎵Ignite Your Soul with an Unforgettable Ecstatic Dance Session!🎵

We verwelkomen Dj Purusha opnieuw met open armen op het Summer Bloom Fest 3.0 in Diest voor een heerlijke sessie ecstatic dance!

Dj sets van ★ dj Purusha ★ raken het hart van je zijn. Hij weet als geen ander je mee te nemen in een tijdloze flow. Door zijn vele jaren ervaring in allerlei spirituele dansen, laat hij je aankomen bij jouw Zelf, ruimte creërend in het ritueel en met herhalingspatronen om echte extase te kunnen ervaren.

DJ Purusha’s favoriete dansmuziekjes voor ecstatic dance gaan van folkie trance tunes, mantra, tribal ritmes over melodische spirituele poëzie en wereldmuziek. Een reis in tijdloosheid en over vele aardse continenten, een uitnodiging om als danser je dans te worden en even ten volle je paradijselijkheid te ervaren.

Zaterdag 6 juli 2024 | Bloom Stage | 19.45 – 21.00 uur

Ecstatic dance is een unieke danservaring waarbij je je helemaal kunt laten gaan. Op een pure manier smelt je samen met de muziek. Ecstatic dance is eigenlijk een soort meditatieve vorm van dansen waarbij je vrijuit mag bewegen. Het idee is dat je door te dansen, écht te dansen, in een soort trance raakt waardoor je dichter bij je essentie komt. De wereld om je heen bestaat even niet meer. Een natural high.

"De basisregels bij ecstatic dance zijn simpel. Er wordt niet gepraat. Geen alcohol. Zonder schoenen."

Dans mee met dj Purusha

📍 Summer Bloom Fest, De Halve maan in Diest
📅 zaterdag 6 & zondag 7 juli 2024
🥁 Bloom Stage 6 juli ‘Ecstatic dance’
🎫 Bestel nu je tickets voor het Summer Bloom Fest 3.0
✴️ Bekijk de volledige line-up hier

Ecstatic dance met dj Purusha nodigt je uit om als danser je dans te worden en even ten volle je paradijselijkheid te ervaren.

Summer Bloom Fest DJ Purusha Diest en Oostende

Over dj Purusha

Dj Purusha, of Philip Haers, is afkomstig van Vlaanderen en momenteel woonachtig in de buurt van Zeeuws-Vlaanderen. Zijn hele leven lang heeft hij toegewijd aan vier zaken: zijn paradijselijke biologische tuin, zijn spirituele voeding in een mysterieschool gedurende meer dan 30 jaar, natural healing en natuurlijk niet te vergeten: muziek en dans.

Doorheen de jaren heeft Philip reeds allerlei stijlen gedanst: ballroom, sacred circle dance, moderne folk, trance lucid dance, … en natuurlijk ecstatic dance. Omwille van zijn ruime kennis van trancemuziek, dans en spirituele toewijding werd hem enkele jaren geleden gevraagd om ook te gaan dj'en voor ecstatic dance. Sindsdien vind je hem geregeld op een avond vol passie terug aan beide zijden van de dj-tafel, net zoals op het Summer Bloom Fest deze zomer.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom