Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

De Ongetemde Stem met Gwendolyn De Smet

Summer Bloom Festival 2024 Gwendolyn Ongetemde Stem

Wat mag je van 'De Ongetemde Stem' verwachten?

Zaterdag 6 juli | Fusion Zone | 13.45 – 15.00 uur
Zing je hartfrequentie - Workshop

In deze workshop ‘Zing je hartfrequentie’ op het Summer Bloom Fest Diest (6&7 juli 2024) mag je bijna anderhalf uur bevoelen en beluisteren hoe jouw hart écht tot jou spreekt. Je leert de klanken van je hart zelf te produceren. Door dit werk kom je in contact met de onvoorwaardelijke liefde voor jezelf, en in dit trillingsveld kan jouw hart jou helderdere boodschappen brengen. Ons hart, als raadgever van dagelijkse beslommeringen maar ook grote twijfels en levensvragen.

Totaal onervaren of professioneel zanger? Deze workshop op het Summer Bloom Festival behelst iets heel anders en het werkt dus voor eenieder. Laagdrempelig, maar diepgaand helend.

Zaterdag 6 juli | Bloom Stage | 17.15 – 19.00 uur
Sacred Prayers – Interactief concert

Gwendolyn, bezielster van De Ongetemde Stem, brengt samen met haar vaste muzikale partner en kunstenaar Willem Hoet intieme muzikale prayers om het publiek te laten zien hoe je met liederen en klank jezelf kan helen. Liefdevol kijken naar wie je nu bent en deze beleving durven bezingen is een innerlijk feest, en deze blijdschap zal groeien tijdens het concert.

Iedereen is welkom op het Summer Bloom Festival, ook als je niet wenst mee te zingen. Hoe eerlijker, echter en oprechter je bent, hoe meer de gehele trilling klopt en hoe zuiverder de werking van de prayers. Viool, shruitbox, zang, gitaar, harp. Van Hart tot Hart. Stem tot Stem. In liefde verbonden.

Doe mee met Gwendolyn De Smet van 'De Ongetemde Stem'

📍Summer Bloom Fest, De Halve maan in Diest
📅 6 & 7 juli 2024
🌈 Fusion Zone 6 juli: Workshop ‘Zing je hartfrequentie’
🥁 Bloom Stage 6 juli: Interactief concert ‘Sacred Prayers
🎫Bestel nu je tickets voor het Summer Bloom Fest 3.0
✴️Bekijk de volledige line-up hier

Gwendolyn, bezielster van De Ongetemde Stem, brengt samen met haar vaste muzikale partner en kunstenaar Willem Hoet intieme muzikale prayers om het publiek te laten zien hoe je met liederen en klank jezelf kan helen.

Summer Bloom Fest 2024 36 Gwendolyn Ongetemde Stem

Over Gwendolyn De Smet

Gwendolyn De Smet is violiste en zangeres, gepassioneerd groepsfacilitator en spirituele levensgenieter. Sinds enkele jaren specialiseert ze zich in trillingen, helend klank- & energiewerk en gebed.

Gwendolyn groeide op in een warm gezin dichtbij de natuur waar ze haar bijzondere gaven in het auditieve vrijelijk en speels mocht bevoelen en beleven. Na haar middelbare schoolopleiding op een Vrije Steinerschool, ging ze muziek studeren aan verschillende conservatoria in binnen-en buitenland en werkte als violiste en zangeres in verschillende Belgische orkesten en ensembles.

Haar honger werd niet gestild door op academische manier om te gaan met de klanken die ze creëerde en innerlijk kon horen. Parallel aan het muzikale werk met jongeren in de Middelbare Steinerschool, schoolde ze zich bij op Artobe waar ze inzicht verwierf in manicheïsme, antroposofie, taoïsme, sjamanisme en karmische krachten.

Door verworven inzichten kon ze helderder de roep van haar eigen stem begrijpen: Dichtbij opgroeiende jongeren voelde ze in zichzelf, bij de ander, en in de maatschappij, de nood aan cyclisch inzicht, terugkeren naar de natuur, ritme, contact met het Licht en Duister en de taak tot bevrijding van de aarde.

Met grote honger en nieuwsgierigheid naar de echte essentie van ons leven is Gwendolyn eigenlijk in de eerste plaats een autodidact, of, anders gezegd, haar leermeesters zijn niet van deze fysieke wereld. Ze leest diep tot in haar wezen de boodschappen die ze in haar dagelijkse leven ontvangt en deelt dezen sereen en nederig met de groepen waarmee ze werkt.

Gwendolyn De Smet | de-ongetemde-stem.be

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom