Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Dance around the world met Idris David

Summer Bloom Fest 2024 41 Idris David

Summer Bloom Festival Diest 2024

Yes! Ook (dans)artiest Idris David met zijn Dance around the world tekent present voor het Summer Bloom Fest 2024 in Diest!

Wat mag je van Idris David verwachten?

Zaterdag 6 juli | Holistic Zone | 18.25 – 19.25 uur
Dansworkshop ‘Dance around the world’

Laat je bij deze dansworkshop op het Summer Bloom Festival in Diest meevoeren op het ritme van muziek uit alle continenten, via een ontdekking van de vier elementen en van je eigen lichaam. Met Afrikaanse Sabar, Soukous en Afrofusion zal aarde worden aangesproken, terwijl we lucht ontdekken via Europese cirkeldans, Fandango en Wals. Op Hawaïaanse Hula Kahiko- en Auanamuziek volgt dan een exploratie van het element water en afsluiten doen we met vuur door middel van Keltische Cèilidh, Arabische en Inheemse Mexicaanse dans.

Deze dansworkshop is jouw uitnodiging om de wereld rond te reizen en je tegelijk meer dan ooit verbonden te voelen met alles om je heen. Teken dus op het Summer Bloom Festival in de Holistic Zone present op deze reis doorheen de elementen, gecombineerd met een reis rond de wereld en doorheen jezelf.

Geschikt voor alle leeftijden, achtergronden en dansniveaus. Een dosis nieuwsgierigheid naar andere manieren van bewegen en omgaan met jezelf is meer dan voldoende.

Doe mee met Idris

📍 Summer Bloom Fest, De Halve maan in Diest
📅 zaterdag 6 & zondag 7 juli 2024
🎪Holistic Zone 6 juli ‘Dance around the world
🎫 Bestel nu je tickets voor het Summer Bloom Fest 3.0
✴️ Bekijk de volledige line-up hier

Laat je op het Summer Bloom Festival meevoeren op het ritme van muziek uit alle continenten, via een ontdekking van de vier elementen en van je eigen lichaam.

Summer Bloom Fest 2024 Diest Idris David

Over Idris David

Idris David zelf aan het woord: ‘Ik ben 20 jaar oud en dans al meer dan 16 jaar, waardoor dans mijn tweede thuis is. Iets meer dan vijf jaar geleden ontdekte ik verder culturele wereldse dansen ... en ik blijf ontdekken. Ondertussen dans ik mij wekelijks een weg doorheen Soukouss, Bhangra, Bihu en Krakowiak, naast Merengue, Raï, Hula en nog veel meer.’

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom