Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Embodiment Dance and Movement Facilitator Caroline Depaepe

Caroline Depaepe Summer Bloom Fest 2023 Bloom recht

Maak op deze 2de editie van het Summer Bloom Fest 2023 kennis met Caroline De Paepe, creatief therapeut en Embodiment Dance and Movement Facilitator.

Zaterdag 5 augustus | Holistic Zone
Creatief bewegen: laat de energie in je lichaam stromen

Dagelijks staat ons lichaam onder spanning. We zitten vaak in dezelfde houding en gebruiken dezelfde spieren. Hierdoor kan er helaas overbelasting ontstaan. Ook emoties die we niet kunnen of durven uiten, komen vast te zitten in ons lichaam. Tijdens deze creatieve beweegsessie op het Summer Bloom Fest 2023 van Caroline zorg je ervoor dat je lichaam en emoties de nodige ruimte krijgen, waardoor je jezelf, je emoties en je eigen lichaam beter leert kennen. Je stimuleert je creatieve brein en ervaart tegelijkertijd rust in je lichaam. Ontdek het licht diep binnenin jou en voel de energie opborrelen in je lichaam.

Zie Caroline live aan het werk

📍 Summer Bloom Fest, Brielmeersen in Deinze
📅 5 & 6 augustus 2023
🎪 Holistic Zone 'Creatief bewegen: laat de energie in je lichaam stromen'
✴️ Bekijk de volledige line-up hier
🎫
Bestel nu je tickets voor het Summer Bloom Fest 2.0

Over Caroline Depaepe

Caroline Depaepe heeft een enorme passie voor bodywork en begeleidt mensen in hun zoektocht naar een beter welzijn en ‘welvoelen’. Dat doet ze al sinds 2019 met haar eigen bedrijf ‘Blijf in Beweging’. De naam verwijst naar het feit dat de natuur continu in beweging is en dat je zelf ook best continu in beweging blijft, uit zachtheid en liefde voor jezelf. Caroline had als kind misschien wel een roze kamer, maar diep vanbinnen voelde ze zich zwart en donker. Dansen bleek haar enige uitlaatklep te zijn. Na een auto-ongeval kan ze niet meer dansen op professioneel niveau, maar desondanks blijft ze nog steeds in beweging en laat ze anderen meegenieten van de rust en creativiteit.

Blijf in Beweging | Website: www.blijfinbeweging.be/

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom