Home

Overige

Mijn account

Je jaargetal voor 2020 is 9 - Tarotkaart de Kluizenaar

Numerologie-Betekenis-Jaar-Getal-9-Bloom

Met cijfer 9 als jaargetal trek jij je terug in afzondering om door studie en meditatie de oplossing te vinden voor problemen.

De lantaarn van de Kluizenaar wordt gebruikt om de weg te wijzen aan verdwaalde mensen.

Het getal 9 verwijst naar DE KLUIZENAAR van het Tarotspel

Kluizenaar Tarot Rider Waite Bloom Webshop

Liefde:

Op dit vlak voorspelt de kluizenaar minder goeds. Hij is trouwens niet zozeer geïnteresseerd in relaties en zoekt liever de eenzaamheid op. Jij zult dan ook ervaren dat je tijdens dit 9-jaar meermaals eenzaam zult zijn. Het is alsof je een onzichtbare muur rondom jezelf bouwt, zodat de anderen jou meer met rust zouden laten. Indien het niet in jouw aard ligt om graag alleen te zijn, kan dit een lastig jaar voor jou worden op het vlak van de liefde.

Werk en studie:

Hiervoor is het daarentegen dan wel een goed jaar, want jij bent bereid om jou veel zaken te ontzeggen, zodat je meer aandacht kunt schenken aan je levenstaak. Jij bent bereid tot grote opoffering om te slagen in examens of om jezelf nuttiger te maken in de maatschappij.

Algemeen:

Vooral in de tijd die we nu meemaken, waarin we de neiging hebben om ons alles te laten voorkauwen, is het nuttig om in de eerste plaats jezelf en jouw relaties eens ernstig onder de loep te nemen. Wat wil je nog bereiken in je job, studie of relatie? Het is ook een aangewezen periode om jouw lichamelijke gezondheid ernstig op te nemen. Daardoor is het goed mogelijk dat je tijdens die periode meer aandacht aan jouw eigen lichaam zult schenken en je al eens gemakkelijker een dokter zult raadplegen, terwijl je dit vroeger al eens meer wist uit te stellen.

Het is een jaar dat ingebouwd werd in jouw programma om je nu eens met ernstige zaken bezig te houden.

Je Jaargetal 9 & astrologie

”Houd je ogen open voor allerlei mogelijkheden en kansen!”

2020 wordt voor jou geregeerd door de planeet Mercurius. Dit 9-jaar is een tijd van verplaatsingen, ontdekkingen en vrijheid. Het is een periode waarin je jezelf fantastisch goed kunt verkopen en promoten bij anderen. Ook liggen er heel wat verrassingen in het verschiet en wordt je routine ten goede doorbroken. 2020 is een jaar waarin spannende samenwerkingen en relaties worden gevormd. Je ontwikkelt tot slot een groter begrip voor alles wat er gaande is in de wereld, je begrijpt steeds beter welke rol jij hier vervult op aarde.