Bloom 2 is uit! Chinese Jaarhoroscoop 2024 >

Je jaargetal voor 2024 is 9 - Tarotkaart de Kluizenaar

Numerologie-Betekenis-Jaar-Getal-9-Bloom

Met cijfer 9 als jaargetal trek jij je terug in afzondering om door studie en meditatie de oplossing te vinden voor problemen.

De lantaarn van de Kluizenaar wordt gebruikt om de weg te wijzen aan verdwaalde mensen.

Het getal 9 verwijst naar DE KLUIZENAAR van het Tarotspel

Kluizenaar Tarot Rider Waite Bloom Webshop

Liefde:

Op dit vlak voorspelt de kluizenaar minder goeds. Hij is trouwens niet zozeer geïnteresseerd in relaties en zoekt liever de eenzaamheid op. Jij zult dan ook ervaren dat je tijdens dit 9-jaar meermaals eenzaam zult zijn. Het is alsof je een onzichtbare muur rondom jezelf bouwt, zodat de anderen jou meer met rust zouden laten. Indien het niet in jouw aard ligt om graag alleen te zijn, kan dit een lastig jaar voor jou worden op het vlak van de liefde.

Werk en studie:

Hiervoor is het daarentegen dan wel een goed jaar, want jij bent bereid om jou veel zaken te ontzeggen, zodat je meer aandacht kunt schenken aan je levenstaak. Jij bent bereid tot grote opoffering om te slagen in examens of om jezelf nuttiger te maken in de maatschappij.

Algemeen:

Vooral in de tijd die we nu meemaken, waarin we de neiging hebben om ons alles te laten voorkauwen, is het nuttig om in de eerste plaats jezelf en jouw relaties eens ernstig onder de loep te nemen. Wat wil je nog bereiken in je job, studie of relatie? Het is ook een aangewezen periode om jouw lichamelijke gezondheid ernstig op te nemen. Daardoor is het goed mogelijk dat je tijdens die periode meer aandacht aan jouw eigen lichaam zult schenken en je al eens gemakkelijker een dokter zult raadplegen, terwijl je dit vroeger al eens meer wist uit te stellen.

Het is een jaar dat ingebouwd werd in jouw programma om je nu eens met ernstige zaken bezig te houden.

Je Jaargetal 9 & astrologie

”Het is tijd om je te ontdoen van alle onnodige ballast”

2024 wordt voor jou geregeerd door de planeet Mars. Dit 9-jaar is een tijd van voltooiing en overgang. Het is een periode waarin we dingen moeten loslaten die hun doel niet meer dienen, en moeten vasthouden aan dingen die een toekomst hebben. Het is tijd om je te ontdoen van alle onnodige ballast, wat niet per se wil zeggen dat je voor een nieuw begin staat. Het voelt eerder alsof er een last van je schouders is gevallen.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom