Home

Overige

Mijn account

Je jaargetal voor 2020 is 3

Numerologie-Betekenis-Jaar-Getal-3-Bloom

Dit wordt voor jou één van de mooiste jaren sinds enige tijd.

Het is ook een jaar om met volle teugen te genieten van al het moois dat het leven te bieden heeft: liefde voor de partner, het kind, de natuur, kortom voor al wat leeft.

Het is een jaar waarin je in opstand komt tegen de sleur van het dagelijks leven en waarin je een oplossing zoekt door meer te genieten of door terug te keren naar de natuur.

Het getal 3 verwijst naar DE KEIZERIN van het Tarotspel

Keizerin Tarot Rider Waite Bloom Webshop

Liefde:

Dit is een jaar om TILT te slaan. U wordt hopeloos verliefd en de ouderdom speelt hier absoluut geen rol. U wordt immers vooral in het 3-jaar geacht om alles te leren wat met liefde te maken heeft. Voor veel mensen houdt dit een nieuwe relatie of liefdeservaring in.

Werk en studie:

Ook op dit vlak betekent een 3-jaar een groei naar verdere ontwikkeling. Je ontdekt jouw eigen creativiteit en je wilt die ook uiten aan de wereld. Er doen zich aldus kansen voor om een nieuwe studie aan te vatten of om van werk te veranderen. Die veranderingen betekenen doorgaans ook een verbetering.

Algemeen:

Een 3-jaar is meestal een periode waarin de groei centraal staat. Voor veel dames betekent dit zwangerschap, moederschap en voor ouderen onder hen grootmoederschap. Je krijgt ook meer contact met de natuur, de kunst en het comfort.

Uit dit alles leer je dat je wel eens meer het leven mag bekijken vanuit een zonnige hoek.