Home

Overige

Mijn account

Spirituele Expo Oostende
Zondag 11 december 2022
Koop hier je tickets

Je jaargetal voor 2022 is 3 - Tarotkaart de Keizerin

Numerologie-Betekenis-Jaar-Getal-3-Bloom

Als het cijfer 3 jouw jaargetal is, da wordt dit voor jou één van de mooiste jaren sinds enige tijd.

Het is ook een jaar om met volle teugen te genieten van al het moois dat het leven te bieden heeft: liefde voor de partner, het kind, de natuur, kortom voor al wat leeft.

Het is een jaar waarin je in opstand komt tegen de sleur van het dagelijks leven en waarin je een oplossing zoekt door meer te genieten of door terug te keren naar de natuur.

Het getal 3 verwijst naar DE KEIZERIN van het Tarotspel

Keizerin Tarot Rider Waite Bloom Webshop

Liefde:

Dit is een jaar om TILT te slaan. U wordt hopeloos verliefd en de ouderdom speelt hier absoluut geen rol. Je wordt immers vooral in het 3-jaar geacht om alles te leren wat met liefde te maken heeft. Voor veel mensen houdt dit een nieuwe relatie of liefdeservaring in.

Werk en studie:

Ook op dit vlak betekent het jaargetal 3 een groei naar verdere ontwikkeling. Je ontdekt jouw eigen creativiteit en je wilt die ook uiten aan de wereld. Er doen zich aldus kansen voor om een nieuwe studie aan te vatten of om van werk te veranderen. Die veranderingen betekenen doorgaans ook een verbetering.

Algemeen:

Een 3-jaar is meestal een periode waarin de groei centraal staat. Voor veel dames betekent dit zwangerschap, moederschap en voor ouderen onder hen grootmoederschap. Je krijgt ook meer contact met de natuur, de kunst en het comfort.

Uit dit alles leer je dat je wel eens meer het leven mag bekijken vanuit een zonnige hoek.

Je Jaargetal 3 & astrologie

”Je geniet van het leven en betrekt daar graag anderen bij.”

2022 wordt voor jou geregeerd door de planeet Jupiter. Dit 3-jaar is een tijd van gezelligheid. Je geniet van het leven en betrekt daar graag anderen bij. De focus ligt op persoonlijke vrijheid, het maken van nieuwe vrienden en het verkennen van de omgeving. Je bent enthousiast en klaar voor avontuur, meer dan andere jaren. Het zal waarschijnlijk een nogal luchtige periode zijn vol speelmogelijkheden. Het is ook een gunstig jaar voor het uiten van je creativiteit.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom