Home

Overige

Mijn account

Je jaargetal voor 2020 is 21 - Tarotkaart de Wereld

2156-2197

1Numerologie-Betekenis-Jaar-Getal-20-Bloom

Algemeen gezien is cijfer 21 een jaargetal dat wijst op een jaar waarin prestaties en ambitie naar de achtergrond verdwijnen. De nadruk ligt op familie, gezelligheid, geborgenheid en een warme thuissituatie.

Het getal 21 verwijst naar DE WERELD van het Tarotspel

Wereld Tarot Rider Waite Bloom Webshop

Tijdens dit jaar met cijfer 21 als jaargetal mag niemand zich ongelukkig voelen. De aankomst van de lastige tocht is bereikt en de mens voelt zich thuiskomen. Je bent er geraakt, ondanks alle kommer en kwel. Het is de renner die, na een onmenselijke Tour de France, in Parijs de aankomst heeft bereikt. De ereplaats is niet belangrijk, maar het besef om straks weer gezellig thuis bij de familie aan de koffietafel te zitten is hem meer waard dan alle medailles en bloementuilen.

Dit jaar wordt slechts oppervlakkig beschreven. Dit om verschillende redenen:

1. Het zal nog lange tijd duren vooraleer iemand in een dergelijk jaar terechtkomt.
2. Er kunnen moeilijk vergelijkingen met de realiteit gemaakt worden.

Je Jaargetal 21 & astrologie

”Dit jaar ben je enorm probleemoplossend en praktisch gericht.”

2020 wordt voor jou geregeerd door de conservatieve en ambitieuze planeet Saturnus. Dit 21-jaar is een tijd van macht en prestaties. De komende maanden worden gekenmerkt door het nemen van berekende risico's en het grijpen van allerlei kansen. Een nieuwe liefdespartner vinden, dat zit er niet meteen in, simpelweg omdat je focus nu op de materiële wereld ligt. Wel mag je indrukwekkende, tastbare resultaten verwachten. Door Saturnus kan je wel geconfronteerd worden met conflicten, discussies en tegenstrijdige visies. Laat je hierdoor niet afschrikken.