Home

Overige

Mijn account

Spirituele Expo Oostende
Zondag 11 december 2022
Koop hier je tickets

Je jaargetal voor 2022 is 2 - Tarotkaart de Hogepriesteres

Dit is een zeer bijzonder jaar dat je slechts eens in je leven meemaakt en dat velen zelfs nooit zullen meemaken. Zij die jarig zijn op 1 januari zullen het de laatste keer beleven in 1998 en dan gaat de 2 als jaarsymbool voorgoed naar de geschiedenisboekjes.

Numerologie-Betekenis-Jaar-Getal-2-Bloom

Cijfer 2 als numerologisch jaargetal betekent de start van een totaal nieuw leven. Er volgt nu een periode van 8 jaar waarin je opnieuw moet beginnen met de leerschool van het aardse leven. Nu krijg je geen gebruiksaanwijzing bij die nieuwe start, zoals je krijgt bij de aankoop van een keukenrobot. Je moet door ondervinding voldoende levenswijsheid opdoen om te slagen in dit aardse tranendal. Daarom houdt dit jaar een groot risico in, want het zal bepalend zijn voor een groot deel van jouw verdere leven.

Het getal 2 verwijst naar DE HOGEPRIESTERES van het Tarotspel

Hogepriesteres Tarot Rider Waite Bloom Webshop

Liefde:

Veel beslissingen worden impulsief genomen, met alle gevolgen van dien. Bestaande relaties dreigen stuk te springen of worden integendeel bevestigd. In ieder geval is de sfeer steeds zwaarder geladen.

Werk en studie:

Ook hier kunnen zich drastische veranderingen voordoen: ontslag of verandering van werk, dat dikwijls vermindering van opbrengst betekent of een degradatie inhoudt. Een nieuwe studie of studieomstandigheid doet zich voor die bepalend zal zijn voor jouw verder leven.

Algemeen:

Neem tijdens dit jaar best geen beslissingen die u in een nauwe positie kunnen brengen. Vooral op materieel en sentimenteel vlak ontwijk je best risico’s.

Een 2-jaar wordt doorgaans als hard ervaren, wat echter niet betekent dat het een slecht jaar moet zijn. Zie het zo dat uw geduld meermaals op de proef wordt gesteld en u juist dient te leren uit uw eigen fouten.

Je Jaargetal 2 & astrologie

”Dit jaar ben je beter in staat om in te spelen op de behoeften van anderen.”

2022 wordt voor jou geregeerd door de planeet Maan. Dit 2-jaar is een tijd van aangenaam gezelschap. De Maan staat bekend om haar veranderlijke en sentimentele aard. Dit jaar ben je beter in staat om in te spelen op de behoeften van anderen. Dit is een uitstekend jaar om funderingen te bouwen en je te ontwikkelen met het oog op de toekomst. Je vindt steun en veiligheid bij je gezin en familie, en wordt op emotioneel vlak vaak terug gekatapulteerd naar je kindertijd.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom