Home

Overige

Mijn account

Je jaargetal voor 2019 is 2

Dit is een zeer bijzonder jaar dat je slechts eens in je leven meemaakt en dat velen zelfs nooit zullen meemaken. Zij die jarig zijn op 1 januari zullen het de laatste keer beleven in 1998 en dan gaat de 2 als jaarsymbool voorgoed naar de geschiedenisboekjes.

Numerologie-Betekenis-Jaar-Getal-2-Bloom

Een 2-jaar betekent de start van een totaal nieuw leven. Er volgt nu een periode van 8 jaar waarin je opnieuw moet beginnen met de leerschool van het aardse leven. Nu krijg je geen gebruiksaanwijzing bij die nieuwe start, zoals je krijgt bij de aankoop van een keukenrobot. Je moet door ondervinding voldoende levenswijsheid opdoen om te slagen in dit aardse tranendal. Daarom houdt dit jaar een groot risico in, want het zal bepalend zijn voor een groot deel van jouw verdere leven.

Liefde:

Veel beslissingen worden in een opwelling genomen, met alle gevolgen van dien. Bestaande relaties dreigen stuk te springen of worden integendeel bevestigd. In ieder geval is de sfeer steeds zwaarder geladen.

Werk en studie:

Ook hier kunnen zich drastische veranderingen voordoen: ontslag of verandering van werk, dat dikwijls vermindering van opbrengst betekent of een degradatie inhoudt. Een nieuwe studie of studieomstandigheid doet zich voor die bepalend zal zijn voor jouw verder leven.

Algemeen:

Neem tijdens dit jaar best geen beslissingen die u in een nauwe positie kunnen brengen. Vooral op materieel en sentimenteel vlak ontwijk je best risico’s.

Een 2-jaar wordt doorgaans als hard ervaren, wat echter niet betekent dat het een slecht jaar moet zijn. Zie het zo dat uw geduld meermaals op de proef wordt gesteld en u juist dient te leren uit uw eigen fouten.

Op de hoogte blijven?