Home

Overige

Mijn account

Je jaargetal voor 2020 is 19 - Tarotkaart de Zon

2046-2087

Numerologie-Betekenis-Jaar-Getal-19-Bloom

Algemeen gezien is cijfer 19 een vrolijk jaargetal dat wijst op een jaar vol positieve zaken, energie en vitaliteit. Alle tegenslagen lijken eindelijk verleden tijd.

Het getal 19 verwijst naar DE ZON van het Tarotspel

Zon Tarot Rider Waite Bloom Webshop

Is cijfer 19 jouw jaargetal? Dan wordt dit een periode waarin alles plots weer vanuit een zonnige hoek bekeken wordt. Dit jaar straalt levenslust, energie en creativiteit uit. Ook op liefdesvlak staan er zonnige tijden op het programma. Eindelijk nog eens een echt positieve klank in het levensconcert.

Dit jaar wordt slechts oppervlakkig beschreven. Dit om verschillende redenen:

1. Het zal nog lange tijd duren vooraleer iemand in een dergelijk jaar terechtkomt.
2. Er kunnen moeilijk vergelijkingen met de realiteit gemaakt worden.

Je Jaargetal 19 & astrologie

”Omarm je onafhankelijkheid en ga voor een nieuw begin.”

2020 wordt voor jou geregeerd door de Zon. Dit 19-jaar is een tijd van actie. De zaden die je nu plant, zal je later oogsten. Voor de buitenwereld lijk je nu misschien wat minder sociaal, maar dat komt omdat je eindelijk eens focust op je eigen behoeftes, in plaats van je telkens weg te cijferen voor anderen. Toch neem je nog steeds als eerste initiatief om iets leuks te doen, terwijl je ook bezig bent met je toekomstplannen. De Zon bezorgt je een krachtig gevoel en een bepaalde drive die je nodig hebt om expressief uit de hoek te durven komen.