Home

Overige

Mijn account

Je jaargetal voor 2020 is 18 - Tarotkaart de Maan

2036-2077

Numerologie-Betekenis-Jaar-Getal-18-Bloom

Algemeen gezien is cijfer 18 een jaargetal dat wijst op een jaar waarin er vele onzekerheid heerst, mede door de angst voor het onbekende en het nieuwe. Er wordt snel gevlucht naar een droomwereld om te ontsnappen aan de werkelijkheid.

Het getal 18 verwijst naar DE MAAN van het Tarotspel

Maan Tarot Rider Waite Bloom Webshop

Opgelet: dit jaarnummer komt pas voor vanaf 2036. Met cijfer 18 als jaargetal verandert alles in een vlot, snel tempo, waardoor veel mensen zich onzeker, nerveus of zelfs angstig voelen. Op het gebied van liefdesrelaties wordt gevlucht in dagdromerij en romantiek. Jaloezie steekt echter ook de kop op, want er wordt gevreesd om in de steek gelaten te worden. Velen zullen hun uitweg zoeken in een schijnwereld, waardoor ze gemakkelijk ten prooi vallen aan hun illusies.

Dit jaar wordt slechts oppervlakkig beschreven. Dit om verschillende redenen:

1. Het zal nog lange tijd duren vooraleer iemand in een dergelijk jaar terechtkomt.
2. Er kunnen moeilijk vergelijkingen met de realiteit gemaakt worden

Je Jaargetal 18 & astrologie

”Maak de balans op en kom in contact met je diepste behoeften.”

2020 wordt voor jou geregeerd door de mysterieuze planeet Neptunus. Dit 18-jaar is een tijd van voorbereiding en opportuniteiten. Reflecteren naar het verleden kan enorm nuttig zijn, want daar trek je lessen uit voor de toekomst, en zo de nodige aanpassingen doorvoeren. Het is een goede periode voor zelfanalyse. Onverwachte wendingen in je levensverhaal en toevallige ontmoetingen zijn waarschijnlijk. Je kan tot de ontdekking komen dat je over mediamieke gaven beschikt. Neptunus vervaagt dit jaar allerlei grenzen, zoals tussen je bewustzijn en onderbewustzijn, jezelf en anderen, de waarheid en illusies...