Home

Overige

Mijn account

Je jaargetal voor 2020 is 17 - Tarotkaart de Ster

2026-2067

Numerologie-Betekenis-Jaar-Getal-17-Bloom

Algemeen gezien is cijfer 17 een jaargetal dat wijst op een jaar waarin goede voornemens worden gemaakt, een nieuwe carrière wordt gestart of waarin nieuwe ideeën de kop opsteken.

Het getal 17 verwijst naar DE STER van het Tarotspel

Ster Tarot Rider Waite Bloom Webshop

Opgelet: dit jaarnummer komt pas voor vanaf 2026. Algemeen gezien is dit een jaar waarin goede voornemens worden gemaakt, een nieuwe carrière wordt gestart of waarin nieuwe ideeën de kop opsteken. Op liefdesvlak komen er veelbelovende ontmoetingen voor, die een gelukkige afloop kennen. Het is een periode die goede toekomstperspectieven biedt.

Dit jaar wordt slechts oppervlakkig beschreven. Dit om verschillende redenen:

1. Het zal nog lange tijd duren vooraleer iemand in een dergelijk jaar terechtkomt.
2. Er kunnen moeilijk vergelijkingen met de realiteit gemaakt worden

Je Jaargetal 17 & astrologie

”Organiseer je leven en maak plannen voor de toekomst.”

2020 wordt voor jou geregeerd door de excentrieke planeet Uranus. Dit 17-jaar is een tijd van werk en ontwikkeling. Het is een ideale periode om extra aandacht te besteden aan praktische zaken, of om je in te zetten voor een vereniging of politieke partij. Je medemens is dit jaar belangrijk voor jou. Dit jaar heb je een hekel aan routine en status quo. Probeer jezelf te troosten met het feit dat dit tijdelijk is, en dat je dit jaar een solide basis kan leggen voor toekomstige successen. Uranus zorgt tevens voor een rebels karaktertrekje, want jij hebt geen zin meer om te blijven voldoen aan die torenhoge maatschappelijke verwachtingen.