Home

Overige

Mijn account

Je jaargetal voor 2019 is 16

Numerologie-Betekenis-Jaar-Getal-16-Bloom

Dit jaar wordt vooral gekenmerkt door plotseling veranderende situaties.

Veel zaken vallen in duigen en tasten daardoor jouw gevoel van zekerheid aan.

Aanvankelijk kan dit als een catastrofe gezien worden, maar je ervaart algauw dat er een ballast van jou afvalt.

Liefde:

Dit jaar houdt vooral het instorten van veilige muren in. Ook in relaties heb jij je misschien verschanst achter de muren van ogenschijnlijke zekerheden, die, achteraf bekeken, een gevangenis bleken te zijn. De gepantserde wallen vallen nu uiteen. Eén na één breek je de stenen uit, tot je opnieuw vrij kunt ademen. Indien je geen relatie hebt, was dit waarschijnlijk doordat jij jezelf in een versterkte vesting verschanst hield. Ook aan die toestand komt nu een einde. Je starheid en ongenaakbaarheid laat jij, beetje bij beetje en aanvankelijk zeer onzeker, van jou afglijden.

Werk en studie:

Je werpt oude, vastgeroeste gewoontes van je af om u vrijer en losser te kunnen bewegen. In veel gevallen word je ertoe gedwongen in de vorm van ontslag of falen voor examens. Ook kan de onderneming waarin je werkt failliet gaan. In minder spectaculaire gevallen zal het erop neerkomen dat hoog gespannen verwachtingen niet ingelost worden. Ook hier zal je later ondervinden dat jij, eenmaal uit het puin gestapt, alle kansen gaaf houdt om een nieuwe start te nemen.

Algemeen:

Je ondervindt tijdens dit jaar dat vaste overtuigingen en ideeën plotseling als een kaartenhuisje ineen vallen. Misschien had je een hele levensbeschouwing opgebouwd en moet je nu vaststellen dat ze op een verkeerde leest geschoeid is. Alle veranderingen die je ondergaat, zal je aanvankelijk als hoogst onprettig ervaren, alhoewel ze zelden als onverwacht op jou afkomen. Je hebt al langer bange vermoedens. Pas later zal je ervaren dat minder prettige dingen soms veel meer bijdragen tot jouw groei, dan de gemakkelijke opdrachten in het leven.

Een ander aspect van dit jaar is ook dat jij leert te ervaren dat hoogmoed niet loont. Je dacht “het” te weten of “de beste” te zijn en nu ervaar je dat ook jij van een kale reis kunt terugkomen.

Op de hoogte blijven?