Home

Overige

Mijn account

Je jaargetal voor 2019 is 13

Numerologie-Betekenis-Jaar-Getal-13-Bloom

Voor bijgelovige mensen, en dat zijn we allemaal wel een beetje, is 13 een ongeluksgetal.

De Tarot staat er echter voor gekend om de zaken zo voor te stellen dat haar symboliek voor de leek verwarrend werkt. Vandaar dat 13 doorgaans een geluksgetal is.

Het is een jaar dat een einde betekent van een bepaalde periode, waarna we openstaan voor iets totaal nieuws.

Het getal 13 verwijst naar DE DOOD van het Tarotspel

Dood Tarot Rider Waite Bloom Webshop

Liefde:

In een 13-jaar stranden nogal wat relaties waar al een tijdje “de mot in zit”. Er doen zich verschillende voorvallen voor die erop duiden dat er verandering moet komen in de situatie. Voor een “gezonde” relatie daarentegen is er geen vuiltje aan de lucht wanneer de beide partners openstaan voor vernieuwing binnen die relatie. Nieuwe relaties zijn echter geen uitzondering tijdens dit jaar en voor velen, die reeds sinds acht à negen jaar alleen zijn, komt een grote verandering in het leven.

Werk en studie:

Ook op dit vlak mag jij dit jaar grote veranderingen verwachten, die zelfs in sommige gevallen dramatisch overkomen. Een ontwikkelingsfase op het gebied van het materiële loopt ten einde. Het kan het einde betekenen van een studie of van een loopbaan. De veranderingen komen helemaal niet onverwacht en zijn zeker niet altijd negatief te noemen. Wie er zich echter blijft tegen verzetten zal spoedig ondervinden dat hij tegen windmolens strijdt. Stort je ook niet hals over kop in een nieuw avontuur, maar neem rustig de tijd om al jouw kansen op een rijtje te plaatsen.

Algemeen:

Misschien word jij tijdens dit jaar wel eens meer geconfronteerd met overlijdens in jouw naaste omgeving, maar de grootste veranderingen behelzen wel jezelf.
Je zet bepaalde overtuigingen of situaties waarin jij je niet goed voelt resoluut van je af en je stelt jezelf open voor het nieuwe. Meningen en opvattingen die hun wortels kenden in je jeugd of opvoeding worden nu op een andere manier bekeken en je krijgt vooral een andere opinie in verband met geld.

Laat je niet afschrikken door dit jaar. Het betekent eenvoudigweg het eindpunt van een periode die acht tot negen jaar geleden begon en waarin autoriteit en zelfstandigheid de hoofdbrok betekenden.

Op de hoogte blijven?