Home

Overige

Mijn account

Je jaargetal voor 2020 is 12 - Tarotkaart de Gehangene

Wiskundig bekeken is 12 een gemakkelijk getal. Het is door 2, 3, 4 en 6 deelbaar en is daarom sinds mensenheugenis het getal waarmee het best gewerkt werd. Het dozijn is een term die nog steeds in de volksmond ligt. Daarom deze raad: maak van 2020 een relatief gemakkelijk jaar. Neem het niet te ernstig op, laat het over je heen waaien en geniet van de aangeboden rust.

Numerologie-Betekenis-Jaar-Getal-12-Bloom

Het cijfer 12 is jouw jaargetal. Daarom heb je zo al eens van die dagen waarop het niet allemaal vlot zoals jij wilde. Tijdens een 12-jaar blijken er meer dergelijke dagen voor te komen dan je lief is.

“Bekijk het eens vanuit een andere hoek” is de raad.

Het getal 12 verwijst naar DE GEHANGENE van het Tarotspel

Gehangene Tarot Rider Waite Bloom Webshop1

Liefde:

Op dit vlak voel jij je niet steeds happy tijdens dit jaar. Ofwel heb je een relatie waarin jij je niet goed voelt, of je hebt er geen en dat maakt jou al even ongelukkig. Het is niet de bedoeling dat je ongelukkig bent, maar de natuur bouwt dit jaar in zodat jij de zaken eens anders zou bekijken. Zie ook eens de goede kanten van de ogenschijnlijke tegenslagen. Ben je eenzaam: zie eens welke vrijheid dit schenkt. Is jouw relatie maar zo en zo: leer hieruit wat je eraan kunt doen.

Werk en studie:

Ook hier vlot het niet zoals je gehoopt of verwacht had. Je dacht die promotie te kunnen grijpen, maar ze ontglipt jou voor je neus. Dat diploma dat je per se wil, het is nog niet voor vandaag… Ook hier is de opgave: bekijk de voor- en nadelen van die situatie. Je bent misschien niet aan de geschikte studie bezig of je bent niet de geschikte man of vrouw voor die bepaalde job. Doorgaans kom je in situaties terecht die je nu zeer vervelend vindt, die jou zelfs misnoegd maken, maar waarvan je later zult inzien dat ze voor je eigen bestwil aldus evolueren.

Algemeen:

In jouw drang naar presteren ondervind je echter tegenwind, maar dat betekent niet meteen dat je gedoemd bent om te mislukken. Zie het eerder als een ingebouwde rustperiode om daarin de (on)zin van jouw bezigheden onder de microscoop te houden. Stel je vooral open voor de oplossingen die komen door het probleem eens helemaal anders te bekijken of door de zorgen een tijdje te laten rusten. Voor spiritueel geïnteresseerde mensen is dit echter een topjaar, waarin paranormale verschijnselen zich veelvuldig aanmelden.

Op het eerste zicht lijkt een 12-jaar een rampjaar te zijn. Niets is echter minder waar.

Je Jaargetal 12 & astrologie

”Maak de balans op en kom in contact met je diepste behoeften.”

2020 wordt voor jou geregeerd door de mysterieuze planeet Neptunus. Dit 12-jaar is een tijd van voorbereiding en opportuniteiten. Reflecteren naar het verleden kan enorm nuttig zijn, want daar trek je lessen uit voor de toekomst, en zo de nodige aanpassingen doorvoeren. Het is een goede periode voor zelfanalyse. Onverwachte wendingen in je levensverhaal en toevallige ontmoetingen zijn waarschijnlijk. Je kan tot de ontdekking komen dat je over mediamieke gaven beschikt. Neptunus vervaagt dit jaar allerlei grenzen, zoals tussen je bewustzijn en onderbewustzijn, jezelf en anderen, de waarheid en illusies...