Home

Overige

Mijn account

Spirituele Expo Oostende
Zondag 11 december 2022
Koop hier je tickets

Je jaargetal voor 2022 is 12 - Tarotkaart de Gehangene

Wiskundig bekeken is 12 een gemakkelijk getal. Het is door 2, 3, 4 en 6 deelbaar en is daarom sinds mensenheugenis het getal waarmee het best gewerkt werd. Het dozijn is een term die nog steeds in de volksmond ligt. Daarom deze raad: maak van 2020 een relatief gemakkelijk jaar. Neem het niet te ernstig op, laat het over je heen waaien en geniet van de aangeboden rust.

Numerologie-Betekenis-Jaar-Getal-12-Bloom

Het cijfer 12 is jouw jaargetal. Daarom heb je zo al eens van die dagen waarop het niet allemaal vlot zoals jij wilde. Tijdens een 12-jaar blijken er meer dergelijke dagen voor te komen dan je lief is.

“Bekijk het eens vanuit een andere hoek” is de raad.

Het getal 12 verwijst naar DE GEHANGENE van het Tarotspel

Gehangene Tarot Rider Waite Bloom Webshop1

Liefde:

Op dit vlak voel jij je niet steeds happy tijdens dit jaar. Ofwel heb je een relatie waarin jij je niet goed voelt, of je hebt er geen en dat maakt jou al even ongelukkig. Het is niet de bedoeling dat je ongelukkig bent, maar de natuur bouwt dit jaar in zodat jij de zaken eens anders zou bekijken. Zie ook eens de goede kanten van de ogenschijnlijke tegenslagen. Ben je eenzaam: zie eens welke vrijheid dit schenkt. Is jouw relatie maar zo en zo: leer hieruit wat je eraan kunt doen.

Werk en studie:

Ook hier vlot het niet zoals je gehoopt of verwacht had. Je dacht die promotie te kunnen grijpen, maar ze ontglipt jou voor je neus. Dat diploma dat je per se wil, het is nog niet voor vandaag… Ook hier is de opgave: bekijk de voor- en nadelen van die situatie. Je bent misschien niet aan de geschikte studie bezig of je bent niet de geschikte man of vrouw voor die bepaalde job. Doorgaans kom je in situaties terecht die je nu zeer vervelend vindt, die jou zelfs misnoegd maken, maar waarvan je later zult inzien dat ze voor je eigen bestwil aldus evolueren.

Algemeen:

In jouw drang naar presteren ondervind je echter tegenwind, maar dat betekent niet meteen dat je gedoemd bent om te mislukken. Zie het eerder als een ingebouwde rustperiode om daarin de (on)zin van jouw bezigheden onder de microscoop te houden. Stel je vooral open voor de oplossingen die komen door het probleem eens helemaal anders te bekijken of door de zorgen een tijdje te laten rusten. Voor spiritueel geïnteresseerde mensen is dit echter een topjaar, waarin paranormale verschijnselen zich veelvuldig aanmelden.

Op het eerste zicht lijkt een 12-jaar een rampjaar te zijn. Niets is echter minder waar.

Je Jaargetal 12 & astrologie

”Je geniet van het leven en betrekt daar graag anderen bij.”

2022 wordt voor jou geregeerd door Jupiter. Dit 12-jaar is een tijd van gezelligheid. Je geniet van het leven en betrekt daar graag anderen bij. De focus ligt op persoonlijke vrijheid, het maken van nieuwe vrienden en het verkennen van de omgeving. Je bent enthousiast en klaar voor avontuur, meer dan andere jaren. Het zal waarschijnlijk een nogal luchtige periode zijn vol speelmogelijkheden. Het is ook een gunstig jaar voor het uiten van je creativiteit.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom