Home

Overige

Mijn account

Je jaargetal voor 2020 is 11 - Tarotkaart de Gerechtigheid

Numerologie-Betekenis-Jaar-Getal-11-Bloom

Na het vorige turbulente jaar kom je met cijfer 11 als jouw jaargetal nu in een periode waarin je meer naar rust en evenwicht zoekt.

Daardoor zal dit jaar vooral in het teken staan van de orde en de regelmaat.

Het getal 11 verwijst naar DE GERECHTIGHEID van het Tarotspel

Kracht Tarot Rider Waite Bloom Webshop

Liefde:

Jij bekijkt de situatie enerzijds zeer nuchter en praktisch, want je wil vooral fair behandeld worden. Dit heeft echter tot gevolg dat je alle woorden van de partner op een schaaltje afweegt, om te zien of je hem/haar op een foutje kunt betrappen. Heb je een vaste relatie, dan zal je die per se gestaafd willen zien door een huwelijk. Ben je gehuwd, dan loopt jouw partner voortdurend over landmijnen. Zoek je een relatie, dan ga jij ook letterlijk een vergrootglas gebruiken om alle kandidaten microscopisch op al hun foutjes te testen.

Werk en studie:

Ook hier wil jij orde op zaken stellen. Je wenst een klare kijk op jouw taak of studie en legt zeer veel ernst aan de dag om jouw doel te bereiken. Het begrip 'rechtvaardigheid' speelt een grote rol, zodat je wordt beoordeeld naar de verdiensten. Heb je een leidinggevende functie, dan zal je die eerlijkheid ook overdragen op jouw ondergeschikten.

Algemeen:

Tijdens dit jaar kom je wel eens meer in aanraking met het gerecht of met gezagsdragers. Je wordt door hen wel rechtvaardig behandeld, zolang men jou niet weet te betrappen op misdaden natuurlijk. Verder heb je echter wel de gewoonte om alles tot op de draad uit te pluizen en riskeer je een fortuin te betalen aan advocaten om toch maar gelijk te krijgen.

Tijdens een 11-jaar zal je als zeer wantrouwig worden aanzien, in het ergste geval zelfs als uiterst jaloers.

Je Jaargetal 11 & astrologie

”Het ideale moment om een duurzame verbinding aan te gaan.”

2020 wordt voor jou geregeerd door de planeet Venus. Dit 11-jaar is een tijd van algemene tevredenheid. De komende maanden trek je gemakkelijk liefde aan, en alle relaties die onder deze trilling worden gevormd hebben een betere kans op slagen op lange termijn. Maar ook materiële dingen komen dit jaar sneller naar je toe. Binnenshuis heerst een harmonieuze sfeer. Wees ontvankelijk voor deze aangename, positieve energie. Je voelt wel dikwijls de nood aan veiligheiden daar handel je ook naar wanneer je nieuwe verbindingen met anderen aangaat.