Home

Overige

Mijn account

Spirituele Expo Oostende
Zondag 11 december 2022
Koop hier je tickets

Je jaargetal voor 2022 is 11 - Tarotkaart de Gerechtigheid

Numerologie-Betekenis-Jaar-Getal-11-Bloom

Na het vorige turbulente jaar kom je met cijfer 11 als jouw jaargetal nu in een periode waarin je meer naar rust en evenwicht zoekt.

Daardoor zal dit jaar vooral in het teken staan van de orde en de regelmaat.

Het getal 11 verwijst naar DE GERECHTIGHEID van het Tarotspel

Kracht Tarot Rider Waite Bloom Webshop

Liefde:

Jij bekijkt de situatie enerzijds zeer nuchter en praktisch, want je wil vooral fair behandeld worden. Dit heeft echter tot gevolg dat je alle woorden van de partner op een schaaltje afweegt, om te zien of je hem/haar op een foutje kunt betrappen. Heb je een vaste relatie, dan zal je die per se gestaafd willen zien door een huwelijk. Ben je gehuwd, dan loopt jouw partner voortdurend over landmijnen. Zoek je een relatie, dan ga jij ook letterlijk een vergrootglas gebruiken om alle kandidaten microscopisch op al hun foutjes te testen.

Werk en studie:

Ook hier wil jij orde op zaken stellen. Je wenst een klare kijk op jouw taak of studie en legt zeer veel ernst aan de dag om jouw doel te bereiken. Het begrip 'rechtvaardigheid' speelt een grote rol, zodat je wordt beoordeeld naar de verdiensten. Heb je een leidinggevende functie, dan zal je die eerlijkheid ook overdragen op jouw ondergeschikten.

Algemeen:

Tijdens dit jaar kom je wel eens meer in aanraking met het gerecht of met gezagsdragers. Je wordt door hen wel rechtvaardig behandeld, zolang men jou niet weet te betrappen op misdaden natuurlijk. Verder heb je echter wel de gewoonte om alles tot op de draad uit te pluizen en riskeer je een fortuin te betalen aan advocaten om toch maar gelijk te krijgen.

Tijdens een 11-jaar zal je als zeer wantrouwig worden aanzien, in het ergste geval zelfs als uiterst jaloers.

Je Jaargetal 11 & astrologie

”Dit jaar ben je beter in staat om in te spelen op de behoeften van anderen.”

2022 wordt voor jou geregeerd door de planeet Maan. Dit 11-jaar is een tijd van aangenaam gezelschap. De Maan staat bekend om haar veranderlijke en sentimentele aard. Dit jaar ben je beter in staat om in te spelen op de behoeften van anderen. Dit is een uitstekend jaar om funderingen te bouwen en je te ontwikkelen met het oog op de toekomst. Je vindt steun en veiligheid bij je gezin en familie, en wordt op emotioneel vlak vaak terug gekatapulteerd naar je kindertijd.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom