2 juni 2024 - Spirituele Bloom Fair Stadsfeestzaal Aarschot >

Pluto in Weegschaal

Pluto Teken in Weegschaal Betekenis Bloom Web

Pluto in Weegschaal: als de dood voor fouten of onvolmaaktheden

”Anderen hebben soms moeite met jouw idealistische visie op de wereld, je duldt met Pluto in Weegschaal namelijk geen fouten of onvolmaaktheden.”

Opgelet: door de trage omlooptijd van Pluto rond de Zon slaat de interpretatie van Pluto in je horoscoop op een hele generatie, eerder dan op een enkeling.

Pluto in Weegschaal (tussen 1971 en 1983) is de generatie die ontdekt dat het gemakkelijker is om de weg van de vrede te bewandelen dan oorlog te voeren. Het is de generatie die een vergelijk zal treffen met anderen. Jullie zullen op een internationale wijze verdragen over mensenrechten en over natuurbeheer tot stand brengen. Het herbekijken van het huwelijksleven zal voor deze generatie onder impuls van Pluto in Weegschaal kenmerkend zijn. Het zal bepalend zijn dat huwelijken niet voor eeuwig en altijd duren. Een huwelijk of relatie in de vorm van tijdelijke contacten zal meer en meer voorkomen.

Op een persoonlijker vlak hecht je met Pluto in Weegschaal veel belang aan interpersoonlijke relaties en het huwelijk. Er heerst een algemene angst en ontzag bij jouw leeftijdsgenoten voor de macht die inherent verbonden is aan het smeden van emotionele banden of contractuele verbintenissen. Jij zal niet zonder nadenken een relatie aangaan, zowel in je privé- als je professioneel leven. Op dat vlak ben je enorm conservatief ingesteld. Zo is het huwelijk ook heilig in jouw ogen. Anderen hebben soms moeite met jouw idealistische visie op de wereld, je duldt namelijk geen fouten of onvolmaaktheden. Niet iedereen kan altijd voldoen aan jouw strenge eisen. Zo heb je een heel specifieke smaak betreffende schoonheid en liefdesrelaties. Gelukkig kun je op een stevige dosis charme rekenen.

Wil je voor iemand anders nagaan wat zijn/haar Plutoteken is?

Let op: je Plutoteken is niet gelijk aan je sterrenbeeld!
Doe de check via de handige Bloomcalculator en bereken gratis in welk teken Pluto staat in je persoonlijke horoscoop of die van iemand anders.

Benieuwd naar meer? Bereken je persoonlijke geboortehoroscoop

Wist je dat je met een lidmaatschap op Bloom tijdschrift (al vanaf €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboorterapport (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Bloom Uitgeverij

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom