Home

Overige

Mijn account

Pluto in Weegschaal

Jouw Pluto teken Astrologie plat Bloom

Pluto in je horoscoop

De diepgravende planeet Pluto heerst over het teken Schorpioen en is verbonden met het 8ste huis in je horoscoop. Pluto doet er 248 jaar over om de volledige dierenriem te doorlopen en verblijft dus circa 20,5 jaar in hetzelfde dierenriemteken. Pluto staat voor transformatie, ontmaskering en wilskracht.

Pluto als generatieplaneet

We noemen Pluto een generatieplaneet, aangezien deze planeet een lange periode in één bepaald teken vertoeft. Algemeen kunnen we stellen dat, hoe trager de planeet is, hoe minder belangrijk de definitie van Pluto in een teken wordt en hoe belangrijker de definitie van Pluto in een huis wordt.

Pluto in Weegschaal: welke zielenroerselen en trauma’s moet jij onder ogen komen?

Pluto in Weegschaal is de generatie die ontdekt dat het gemakkelijker is om de weg van de vrede te bewandelen dan oorlog te voeren. Het is de generatie die een vergelijk zal treffen met anderen. Jullie zullen op een internationale wijze verdragen over mensenrechten en over natuurbeheer tot stand brengen. Het herbekijken van het huwelijksleven zal voor deze generatie kenmerkend zijn. Het zal bepalend zijn dat huwelijken niet voor eeuwig en altijd duren. Een huwelijk of relatie in de vorm van tijdelijke contacten zal meer en meer voorkomen.

”Anderen hebben soms moeite met jouw idealistische visie op de wereld, je duldt namelijk geen fouten of onvolmaaktheden.”

Op een persoonlijk vlak hecht je veel belang aan interpersoonlijke relaties en het huwelijk. Er heerst een algemene angst en ontzag bij jouw leeftijdsgenoten voor de macht die inherent verbonden is aan het smeden van emotionele banden of contractuele verbintenissen. Jij zal niet zonder nadenken een relatie aangaan, zowel in je privé- als je professioneel leven. Op dat vlak ben je enorm conservatief ingesteld. Zo is het huwelijk ook heilig in jouw ogen. Anderen hebben soms moeite met jouw idealistische visie op de wereld, je duldt namelijk geen fouten of onvolmaaktheden. Niet iedereen kan altijd voldoen aan jouw strenge eisen. Zo heb je een heel specifieke smaak betreffende schoonheid en liefdesrelaties. Gelukkig kun je op een stevige dosis charme rekenen.

Benieuwd naar meer?

Wist je dat je met een lidmaatschap op Bloom tijdschrift (va €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboorterapport (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2021, jaarhoroscoop 2021, ascendanthoroscoop 2021, je Chinese horoscoop 2021,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Astrologie voor iedereen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom