Home

Overige

Mijn account

Maan in Waterman

Maan in teken Planeet Astrologie Bloom Web Maan Familie Roots Sentiment Gevoel Web

Je emoties, routines en roots met Maan in Waterman

Met je Maan in Waterman heb je een idealistische kijk op het leven en je filosofie is er dan ook een van: leef en laat leven. Toch kan zich dit vertalen in weinig medeleven met familieleden en partners, maar anderzijds moet men toch ook je tolerantie tegenover alles en iedereen kunnen waarderen. Ook geef je voldoende vrijheid (soms zelfs teveel) aan je partners en familieleden. Jaloezie en bezitterigheid schuif je zover mogelijk van je af omdat je dit zwakke karaktertrekken vindt.

”Sterke drang naar zelfstandigheid”

Je hebt een uitstekend observatievermogen en je bent dan ook een levenslang student, vooral als het over emoties gaat. In je jeugd was je vaak verlegen en hieruit is je behoefte ontstaan om anderen te analyseren en soms zelfs kopiëren. Je hebt voor eeuwig het gevoel dat je een buitenstaander bent en daardoor probeer je je zo goed als mogelijk in te passen in je omgeving, met het gevaar dat je je eigen emoties en wensen gaat vergeten. Toch zal dit Einzelgänger-gevoel je nooit volledig verlaten en het is zelfs mogelijk dat je dit gaat exploiteren door de meest unieke persoon te zijn die je kent.

Je hebt een sterke drang naar zelfstandigheid, ook in relaties, die je je ganse leven zal meedragen. Je kan dan ook koppig zijn, vooral in de kindertijd, voor je je sterke behoefte naar vrijheid leert controleren. Je zal vaak het gevoel hebben dat je je emoties moet controleren en dat je koelbloedig moeten blijven in elke situatie, maar hierbij ontstaat het gevaar dat je je eigen emoties gaat verwaarlozen en daardoor anderen van je afstoot. Als je je persoonlijk aangevallen voelt, dan zal je sterk reageren en het laten merken dat het je niet zint. Anderen moeten zich maar naar jou plooien is vaak je motto. Je bent onberekenbaar, vooral bij afspraken en regelingen bijvoorbeeld, maar dit maak je goed door je stabiliteit op belangrijkere vlakken zoals trouw en standvastigheid. Ondanks dit alles heb je toch een zeer interessante persoonlijkheid, die makkelijk vrienden zal maken en hun leven in positieve zin zal kleuren!

Benieuwd naar meer?

Wist je dat je met een lidmaatschap op Bloom tijdschrift (va €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboortehoroscoop (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2021, jaarhoroscoop 2021, ascendanthoroscoop 2021, je Chinese horoscoop 2021,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Bloom Webshop

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom