Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Ascendant in Weegschaal + Ascendanthoroscoop 2023-2024

Ascendant horoscoop descendant astrologie Bloom web

”Met je Ascendant in Weegschaal voel je je het meest aangetrokken tot actieve en competente partners en je relaties kunnen dan ook een strijdtoneel worden.”

Hoe toon jij je aan je omgeving met de Ascendant in Weegschaal?

Met je Weegschaal Ascendant ben je een populair persoon in je omgeving: iedereen vind je aardig en plezant. Toch zal het je niet ontbreken aan problemen in je persoonlijke relaties. Zo is het mogelijk als Weegschaal Ascendant dat je een groot aantal partners in je leven hebt en je niet duidelijk weet waarom het altijd breekt. Nochtans trek je anderen zonder problemen aan. Je hebt een charmante persoonlijkheid die vele deuren voor je zal openen. Je hebt een zekere charme die je mooi en aantrekkelijk maakt en dit versterk je met je speciale aandacht voor je uiterlijk en de kleren die je draagt. Je kan met je Ascendant in Weegschaal geplaatst makkelijk anderen overtuigen en je doet dit niet met harde argumenten, maar met je charme en vriendelijkheid waarmee je anderen hun hart verwarmt.

Een Weegschaal-Ascendant in de liefde

De ideale partner van een Weegschaal Ascendant is rechttoe rechtaan, voortvarend, ongeduldig en kan wel eens impulsief uit de hoek komen. Dit ondernemingslustig type kan niet stilzitten en voelt zich voortdurend geroepen om met anderen te wedijveren. Er is dan ook een ontembare strijdlust en behoefte naar bevestiging in je partner aanwezig. Nu en dan zal dit tot heftige en hartstochtelijke uitbarstingen leiden. Gelukkig heeft je partner op dit vlak een kort geheugen en na een fikse donderbui komt al spoedig weer zonneschijn. In jouw relatie zal je partner het voortouw nemen. Eigenlijk heb je er niet zoveel moeite mee het initiatief aan anderen over te laten, maar het valt niet altijd mee je steeds weer te schikken naar wat je partner voor ogen heeft. Een ding is zeker: dankzij de open en eerlijke natuur van je partner weet je steeds waar je staat. Jouw relatie zal zo helder zijn als glas!

Met je Ascendant in Weegschaal voel je je het meest aangetrokken tot actieve en competente partners en je relaties kunnen dan ook een strijdtoneel worden. Probeer je partner niet altijd voor je te winnen door je charme en geef hem/haar niet altijd de schuld van de dingen die verkeerd lopen.

Benieuwd naar je Ascendant Horoscoop voor 2023 - 2024?

Achterhaal hier in Bloom's Ascendanthoroscoop 2023 - 2024 wat de algemene tendensen van 2023 en 2024 voor jou als Weegschaal-Ascendant zijn en achterhaal hoe je werk, financiën, gezondheid, sociaal en liefdesleven in 2023 en 2024 in het bijzonder evolueren.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Astrologie voor iedereen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom