2 juni 2024 - Spirituele Bloom Fair Stadsfeestzaal Aarschot >

Ascendant in Vissen + Ascendanthoroscoop 2023-2024

Ascendant horoscoop descendant astrologie Bloom web
”In je contacten ben je met je Ascendant in Vissen een teder en gevoelig iemand. Je gaat confrontaties uit de weg en past je té gemakkelijk aan aan de andere. Er lijkt een mysterie aan je verbonden te zijn en anderen voelen zich daarom tot je aangetrokken.”

Hoe kom jij over op de buitenwereld met je Ascendant in Vissen?

Met je Vissen Ascendant heb je een zeer wisselvallig en zelfs onberekenbaar karakter. Je reageert altijd anders, zelfs in dezelfde situaties en mensen kunnen dan ook moeilijk hoogte van je krijgen. Je hebt een wat verlegen persoonlijkheid, maar anderzijds kan je ook heel open en direct zijn. Je bent als Vissen Ascendant een dromerig type dat steeds het beste voor heeft met de andere.

Wel is het zo dat jij de wereld kleurt zoals jij die wil zien en dat je niet altijd openstaat voor de harde, koude waarheid. Je bent met je Ascendant in Vissen geplaatst rusteloos en nooit tevreden met wat je in handen hebt.

Je bent altijd op zoek naar iets anders en je weet helemaal niet wat morgen je zal opleveren. Je bent niet goed in het plannen van zaken en je leven kan dan ook wel eens chaotisch en ongestructureerd lijken.

Een Vissen-Ascendant in de liefde

Het type waarmee je als Vissen-Ascendant scheep gaat is nuchter, praktisch en zal zich inzetten in de dagelijkse realiteit. Er is een grote behoefte aan werk en bezigheid. Hij/zij geniet van kleine werkjes en heeft een overmatige noodzaak aan orde en hygiëne. Geen enkel detail ontgaat hem of haar. Ongebreideld spuit hij of zij kritiek rondom zich heen, naar de wereld toe maar ook jij zult er niet aan ontsnappen. Een zekere nervositeit kenmerkt je partner. Je geliefde is een heel gedienstige en vertrouwensvolle figuur, echter zonder op te vallen. Achter de schermen of aan de zijlijn van het veld, daar voelt hij of zij zich het best. Gevoelens worden moeilijk geuit, dat laat zijn/haar koele nuchtere natuur niet toe. Overmatig driftleven hoef je niet te verwachten.

In je contacten ben je met je Ascendant in Vissen een teder en gevoelig iemand. Je gaat confrontaties uit de weg en past je té gemakkelijk aan aan de andere. Er lijkt een mysterie aan je verbonden te zijn en anderen voelen zich daarom tot je aangetrokken.

Benieuwd naar je Ascendant Horoscoop voor 2023 - 2024?

Achterhaal hier in Bloom's Ascendanthoroscoop 2023 - 2024 wat de algemene tendensen van 2023 en 2024 voor jou als Vissen-Ascendant zijn en lees hoe je werk, financiën, gezondheid, sociaal en liefdesleven in 2023 en 2024 in het bijzonder evolueren.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Astrologie voor iedereen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom