Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Ascendant in Leeuw + Ascendanthoroscoop 2023-2024

Ascendant horoscoop descendant astrologie Bloom web

Hoe toon jij je aan je omgeving met je Ascendant in Leeuw?

”Je hebt als Leeuw-Ascendant een aangeboren neiging om jezelf en de zaken te overschatten, dit omdat je van nature erg enthousiast en optimistisch bent.”

Met de plaatsing van je Ascendant in het vuurteken Leeuw wil je opgemerkt worden en met je grote energie en magnetisme trek je makkelijk anderen aan. Je hecht met je Ascendant in Leeuw veel belang aan je uiterlijk en met je speciale keuze van kledij val je meteen op. Je bent je zeer bewust van je uiterlijk en je lichaam en ook hoe je overkomt naar anderen toe. Als Leeuw Ascendant heb je altijd het gevoel dat je op de bühne loopt en je het beste van jezelf moet geven. Qua karakter ben je eerder opvliegend en impulsief van aard, maar door je wilskracht en idealisme red je het zonder al teveel in de problemen te komen. Je wil altijd de touwtjes in handen hebben en ervoor zorgen dat het goed gaat met je gezinsleden. Velen met deze positie zijn dan ook managers.

Je hebt als Leeuw-Ascendant een aangeboren neiging om jezelf en de zaken te overschatten, dit omdat je van nature erg enthousiast en optimistisch bent. Je bent dan ook goed voor het promoten van allerlei zaken. Met je dramatische aanpak weet je anderen hun aandacht op te eisen. Ook door je sterke persoonlijke uitstraling en de aandacht die je aan je uiterlijk schenkt, weet je altijd hoe je met je Ascendant in Leeuw in het centrum van de aandacht terechtkomt.

Een Leeuw-Ascendant in de liefde

Je gaat met je Ascendant in Leeuw scheep met een bijzonder praktisch ingestelde partner, die vooral de nuttigheid van alles betracht. De geest is ruim. De interesse gaat vooral uit naar bepaalde domeinen van wetenschap of technologie. Je partner is bijzonder handig, niet alleen in het klussen, maar ook in het hanteren van allerlei apparaten. Inventiviteit en creativiteit zijn zijn/haar grote troeven: je mag je af en toe aan excentrieke, originele verrassingen verwachten. Een zekere nervositeit zal je erbij moeten nemen. Jouw partner heeft een grote belangstelling voor vrienden. Hij/zij functioneert graag en goed in groepen. Je wederhelft is een nuchter en bedachtzaam iemand die stevig met beide voeten op de grond staat, maar die tegelijkertijd ook intuïtief en origineel is. Een grote vrijheidsdrang zal je van je geliefde moeten aanvaarden en je zal ook moeten leren omgaan met de bizarre, uitgesproken eigen ideeën van je partner.

Je geniet als Leeuw-Ascendant van aandacht en staat graag in de spotlights. Anderen zien je als een dominante, maar krachtige figuur. Je straalt zelfvertrouwen en moed uit.

Je gaat met je Leeuw Ascendant je eigen weg en doet er alles aan om je doelen te verwezenlijken. Je bent veeleisend voor jezelf en voor anderen. In je beroepsleven ben je zeer ambitieus en je streeft naar een goede maatschappelijke status. Je hecht niet veel belang aan kritiek van anderen. In je contacten en in je liefdesleven streef je naar belangstelling. Je wil een centrale positie vervullen.

Benieuwd naar je Ascendant Horoscoop voor 2023 - 2024?

Achterhaal hier in Bloom's Ascendanthoroscoop 2023 - 2024 wat de algemene tendensen van 2023 en 2024 voor jou als Leeuw-Ascendant zijn en lees hoe je werk, financiën, gezondheid, sociaal en liefdesleven in het bijzonder evolueren. Inclusief groeitip!

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Bloom Uitgeverij

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom