Bloom 2 is uit! Chinese Jaarhoroscoop 2024 >

Liesbet Bergs • Centrum voor Dieptemeditatie

Liesbet Bergs • Centrum voor Dieptemeditatie

In het Centrum voor Dieptemeditatie (Overpelt, Limburg) van Liesbet Bergs kun je leren mediteren (dieptemeditatie) en kun je terecht voor een sound healing met klankschalen of een energetische behandeling.

Liesbet Bergs
startte in 2019 het Centrum voor Dieptemeditatie (Overpelt, Limburg) op. De dieptemeditatiemethode is uniek in België en combineert de kennis van de samenwerking tussen lichaam en geest. Ze maakt gebruik van technieken uit mantrameditatie en mindfulness. Dat klinkt moeilijk maar is volgens Liesbet makkelijk en moeiteloos toe te passen. 'Meditatie beoefenen is dé manier om sterker te worden en te groeien.' Ook voor sound healing met klankschalen en een energetische behandeling kan je bij Liesbet terecht.

Dieptemeditatie | sound healing | energetische behandeling

Liesbet Bergs aan het woord: 'In mijn leven kwam ik verschillende keren op het punt dat anderen mij niet meer konden helpen. Ik moest het zelf doen, ik moest ermee leren leven. Herken je dit? Maar weet je niet hoe te beginnen?

Mijn doel is mensen handvaten te bieden om het zelf te doen. Om sterker te worden op alle vlak. Meditatie is dé manier om sterker te worden en te groeien.

Tijdens de cursus dieptemeditatie leer je mediteren met een persoonlijke mantra en krijg je inzicht in bewustzijn. In een ontspanningssessie begeleid met klankschalen, ook sound healing genoemd, heb je de kans om in een ongedwongen sfeer tot rust te komen. In een coaching moment kan je kiezen voor een energetische behandeling, een klankschalenbehandeling en meditatietips.

Tijdens een kennismaking gaan we na welke stap voor jou de beste is om je veranderingsproces aan te vatten. Daarna kan je beslissen of je er aan toe bent deze stap te nemen. Samen met jou wil ik hem in ieder geval wel zetten.'

Neem nu contact op met Liesbet Bergs van het Centrum voor Dieptemeditatie:

Meistraat 1
3900 Overpelt
T +32499595962
dieptemeditatie@gmail.com
https://www.dieptemeditatie.be
Specialisatie: Meditatie, energetische behandeling, klankschalenbehandeling (sound healing)

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom