Bloom 2 is uit! Chinese Jaarhoroscoop 2024 >

Workshop 'Loslaten met EFT - Emotional Freedom Technique'

welzijn en coaching

Lestijden

13 maart 2024 / 19:30 - 22:00

Locatie

Bloom
Gentseweg 160, 8792 Waregem
Routebeschrijving

Docent

Nadia Comairi

Kostprijs

€ 25,00

Neem een vriend(in) mee en ontvang 5% korting
nog 10 plaatsen

Kies aantal tickets

Workshop Loslaten met EFT - Emotional Freedom Technique is toegevoegd aan winkelmandje

Je kan nu afrekenen of verder winkelen. Maak hieronder je keuze.

Waarom een cursus/workshop via Bloom? Wel daarom:

 • professionele lesgevers en sprekers

 • ruim en uniek kwalitatief aanbod aan opleidingen

 • open en vertrouwelijke sfeer

 • kom in contact met gelijkgezinden

 • neem een vriend(in) mee en ontvang beiden 5% korting

NIEUW: Workshop 'Loslaten met EFT - Emotional Freedom Technique' bij Bloom in Waregem onder begeleiding van Nadia Comairi

Wil je de emotionele lasten die je met je meedraagt, kunnen loslaten? Wil je de sleutel tot innerlijke rust en emotionele balans ontdekken? Dan komt deze workshop ‘EFT - Emotional Freedom Technique’ op het juiste moment op jouw pad.

Wat is EFT?

EFT, oftewel de Emotional Freedom Technique, is een krachtige en bewezen methode om emotionele blokkades en stress te verminderen. Het combineert elementen van acupressuur en moderne psychologie om je te helpen negatieve emoties los te laten en positieve veranderingen in je leven te bewerkstelligen.

Wat kan EFT voor jou betekenen?

 • Emotionele Bevrijding: Leer hoe je belemmerende emoties zoals angst, stress en verdriet, kunt bevrijden en vervangen door innerlijke rust en kracht.
 • Loslaten van Oude Bagage: Ontdek hoe je oude trauma's en negatieve overtuigingen kunt loslaten die je beperken in je groei en geluk.
 • Stressmanagement: Leer effectieve technieken om stress te verminderen en veerkracht op te bouwen, zodat je beter kunt omgaan met de uitdagingen van het leven.
 • Zelfhulp voor het Leven: EFT is een waardevolle zelfhulptool die je altijd bij je hebt. Gebruik het wanneer je het nodig hebt, waar je ook bent.

Wat kun je verwachten?

Tijdens de Workshop 'Loslaten met EFT':

 • zul je leren loslaten: ontdek hoe je negatieve emoties en beperkende overtuigingen kunt loslaten en jezelf bevrijden van emotionele ballast.
 • krijg je praktische oefeningen die je vertrouwd maken met de EFT-techniek, zodat je deze in je dagelijks leven kunt toepassen.
 • start je jouw persoonlijke transformatie: ervaar de krachtige transformatie die EFT kan brengen, waardoor je emotionele vrijheid en persoonlijke groei kunt bereiken.

Investeer in Jezelf

Je verdient het om vrij te zijn van emotionele lasten en te leven met vreugde en voldoening. De Workshop 'Loslaten met EFT' op woensdag 13 maart 2024 bij Bloom in Waregem biedt de sleutel tot emotionele vrijheid en persoonlijke transformatie. Neem de eerste stap naar emotionele vrijheid en een leven vol mogelijkheden!

Ontdek de kracht van EFT en laat los wat je niet langer dient. We kijken ernaar uit je te verwelkomen bij deze workshop voor een reis naar emotionele bevrijding en innerlijke rust.

EFT combineert acupressuur en moderne psychologie. Het is een krachtige en bewezen methode om emotionele blokkades en stress te verminderen. Neem de stap naar emotionele vrijheid en laat los wat je niet langer dient!

Andere workshops met Nadia Comairi

Ook deze workshops van Nadia Comairi kan je volgen bij Bloom in Waregem:

Je kan deze workshops bijwonen per losse beurt aan €25.
Of schrijf je in voor de volledige reeks en betaal € 175 i.p.v. € 200.

Over Nadia Comairi

Nadia Comairi PUURSENSES lezing Leren loslaten

Nadia Comairi is therapeute, mindfulnesscoach en yoga- en pilatesdocente in haar praktijk PUURSENSES (Nieuwpoort).

Kom in je kracht!
Verlang je ernaar om meer rust te ervaren in je leven?

Misschien breekt de stress van al het ‘moeten’ van de hectiek, de vele prikkels en het ritme van onze huidige maatschappij je op. Als je elke dag en vaak het grootste gedeelte van de dag op volle toeren blijft draaien, kun je het jezelf fysiek en mentaal erg moeilijk maken. Je gaat regelmatig over jouw grenzen. Je emoties gaan met je op de loop. Je wordt geleefd.

Er is nog amper tijd om bij onszelf stil te staan en even op adem te komen. Tijd maken voor onszelf om te ontspannen, te onthaasten is noodzakelijk om ons lichaam de kans te bieden om weer op te laden.

Voor minder stress en meer veerkracht.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom