Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Cursus Kaartleggen met The Angels Blessed Lenormand

kaartleggen

Lestijden

06 november 2024 / 19:30 - 21:30

13 november 2024 / 19:30 - 21:30

20 november 2024 / 19:30 - 21:30

27 november 2024 / 19:30 - 21:30

04 december 2024 / 19:30 - 21:30

11 december 2024 / 19:30 - 21:30

Locatie

Bloom
Gentseweg 160, 8792 Waregem
Routebeschrijving

Docent

Vincent Lagae

Kostprijs

€ 199,00

Neem een vriend(in) mee en ontvang 5% korting
nog 20 plaatsen

Kies aantal tickets

Cursus Kaartleggen met The Angels Blessed Lenormand • Start 6 november 2024 is toegevoegd aan winkelmandje

Je kan nu afrekenen of verder winkelen. Maak hieronder je keuze.

Waarom een cursus/workshop via Bloom? Wel daarom:

  • professionele lesgevers en sprekers

  • ruim en uniek kwalitatief aanbod aan opleidingen

  • open en vertrouwelijke sfeer

  • kom in contact met gelijkgezinden

  • neem een vriend(in) mee en ontvang beiden 5% korting

Cursus Kaartleggen met The Angels Blessed Lenormand

Deze nieuwe cursus ‘Kaartleggen met The Angels Blessed Lenormand’ bij Bloom in Waregem verrijkt je kennis en verfijnt je vaardigheden. Met 'The Angels Blessed Lenormand' (verschenen voorjaar 2024) werd het wereldvermaarde lenormanddeck uitgebreid met een aantal extra duidingskaarten zoals kaart 37, het Uurwerk, kaart 40, het Masker, kaart 42, het Kompas etc. En dat maakt deze nieuwe uitgave zo bijzonder, want deze met zorg geselecteerde kaarten geven nòg meer diepgang en duiding aan de kaartleggingen. Bovendien is dit werk van auteurs Véronique Rogiers & Bianca Lampaert het eerste Nederlandstalige genderneutrale lenormandspel. Doel van deze extra kaarten is om de vraagsteller de vrije keuze te laten inzake genderidentiteit.

  • Het kaartendeck bevat extra kaarten om situaties en patronen nog nauwkeuriger te beschrijven, inclusief genderneutrale kaarten die een bredere inclusiviteit garanderen.
  • Deze cursus is inclusief het kaartendeck + boek van The Angels Blessed Lenormand ter waarde van €29,95.

Wat kun je verwachten van deze nieuwe lenormand cursus?

De eerste module van deze cursus 'Kaartleggen met The Angels Blessed Lenormand' is een uitgebreide introductie. Deze module bestaat uit zes lessen waarin je stapsgewijs door de volledige uitleg van het lenormand kaartendeck wordt geleid. Vanaf de eerste les beginnen we met oefeningen zodat je de kunst van het combineren van kaarten al snel onder de knie krijgt. Docent van dienst, Vincent Lagae, streeft steeds naar een mooi evenwicht tussen theorie en praktijk. Interactie staat centraal waardoor je al spelend leert en groeit.

Naast de basiskaarten wordt er ook aandacht besteed aan de gezondheidskaarten en diverse leggingen of patronen. Dat zorgt ervoor dat je een uitgebreide en gedetailleerde kennis opbouwt die je direct kunt toepassen.

Leer verschillende kaartleggingen combineren

In de tweede module van deze cursus kaartleggen duiken we nog dieper in de materie. We herbekijken de kaarten en bestuderen de medaillons grondig. Daarnaast leer je hoe je verschillende kaartleggingen kunt combineren om tot een juiste uitkomst te komen. Dat betekent dat je niet alleen de basis van het kaartleggen beheerst, maar ook in staat bent om complexe combinaties te maken.

Schrijf je nu in!

Schrijf je nu in voor deze cursus 'Kaartleggen met The Angels Blessed Lenormand' en ontdek de magie van dit unieke deck. Verrijk je leven met nieuwe inzichten en vaardigheden en word een meester in het interpreteren van de kaarten. Mis deze kans niet om je kennis te verbreden en je horizon te verleggen!

De met zorg geselecteerde extra duidingskaarten geven nòg meer diepgang en duiding aan de kaartleggingen. Dat maakt van The Angels Blessed een werkelijk uniek deck.

Wie is docent Vincent Lagae?

Vincent Lagae kwam tijdens zijn jeugd al in contact met het spirituele. Zijn interesse en nieuwsgierigheid zijn door de jaren heen alleen maar groter geworden. Al meer dan 35 jaar stelt hij zich op als spiritueel coach en paragnost. Mensen begeleiden op elk vlak is zijn passie. Hij geeft vele workshops, cursussen, lezingen en consulten. Vincent ontloop je niet zomaar; je ontmoet hem wanneer het universum dat bepaalt. Na het volgen van zijn cursussen bezit je kennis, wijsheid en balans.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom