Home

Overige

Mijn account

Spirituele Bloom Fairs najaar 2023
24 september 2023 • De Qubus • Oudenaarde
Koop tickets >

Cursus Astrologie Beginners - basisreeks 1 - Start 05 oktober - Theorie + praktijk

astrologie

Lestijden

05 oktober 2023 / 19:30 - 22:00

12 oktober 2023 / 19:30 - 22:00

19 oktober 2023 / 19:30 - 22:00

26 oktober 2023 / 19:30 - 22:00

Locatie

Bloom
Gentseweg 160, 8792 Waregem
Routebeschrijving

Docent

Paul Van Egghen

Kostprijs

€ 120,00

Neem een vriend(in) mee en ontvang 5% korting
VOLZET

Waarom een cursus/workshop via Bloom? Wel daarom:

  • professionele lesgevers en sprekers

  • ruim en uniek kwalitatief aanbod aan opleidingen

  • open en vertrouwelijke sfeer

  • kom in contact met gelijkgezinden

  • neem een vriend(in) mee en ontvang beiden 5% korting

Leer de kneepjes van het vak tijdens deze praktijkgerichte 'Cursus Astrologie voor beginners' bij Bloom in Waregem, de place to be voor unieke lessenreeksen en workshops!

Deze eerste reeks van de 'Cursus Astrologie voor beginners' is geschikt voor eenieder die geïntrigeerd is door astrologie. Tijdens de eerste 2 lessen van deze beginnersreeks belicht docent van dienst, ervaren astroloog Paul van Egghen, de theoretische kant van deze kunde. Hierbij worden de betekenissen van de sterrenbeelden (of beter: dierenriemtekens) en de elementen in eenvoudige taal uit de doeken gedaan. Want... slechts met een gedegen basis ben je klaar voor het échte werk. Een aanrader!

Gedurende de volgende 2 lessen word je dan zélf aan het werk gezet. Tijdens deze praktijklessen ga je zelf aan de slag en ontleed je zelf enkele voorbeeldhoroscopen.

Breng alvast je eigen geboortegegevens mee.

Docent: Paul van Egghen
Extra info:
na afloop ontvang je een certificaat van deelname

Vervolg op basisreeks 1

Na de beginnerscursus astrologie komt er uiteraard een vervolg.
Lees hier meer over de Cursus Astrologie Basisreeks 2.

Opfrissingscursus nu aan 50% korting

Heb je de Cursus Astrologie Beginners - Basisreeks 1 onder leiding van Paul Van Egghen reeds in het verleden bij Bloom gevolgd en wil je je kennis omtrent dit bijzonder onderwerp nog eens opfrissen? Dan geniet je 50% korting. Meld je in dit geval aan via mail naar hallo@bloom.be.

Over Paul van Egghen

Paul Van Egghen Astroloog Bloom Webshop

Paul, wonende in zuidelijk West-Vlaanderen, heeft reeds 40 jaar (muziek-)onderwijs achter de rug. Hij koestert 30 jaar levendige interesse in de realiteit achter de realiteit en gegronde spiritualiteit. Met een gevarieerde achtergrond van meerdere opleidingen (astrologie, EFT, meditatie, algemene esotherie, pendelen, SRT…) is deze duizendpoot nu vooral werkzaam als integraal astroloog (antwoorden op vragen als: wie ben jij, wat kom je hier doen, hoe is de link met de Hoger Zelf) en gecertificeerd hypnotherapeut. Maar dat houdt hem uiteraard niet tegen om boeiende workshops en lezingen over tal van verschillende onderwerpen op poten te zetten om zijn brede kennis te delen met anderen.

Beoordelingen van anderen

Positieve sfeer, Paul is een aangename lesgever, er werd veel achtergrondinformatie gegeven.

⏤ Mireille

Ik vond het super interessant met veel diepgaande inzichten. Heel erg gegrond! Paul Van Egghen is een boeiende, overtuigende docent met kennis van zaken. Ook leuk om mee samen te werken trouwens. Ik heb niet direct iets op te merken ter verbetering. Van mij krijgt hij een dikke 5!!!

⏤ Lieve

Het was een heel leuke ervaring, Paul heeft het op zijn eigen manier gedaan. Ik was ervan onder de indruk, Voor mij hoef er niets aan te verbeteren. Ik geef er 5 punten aan.

⏤ Marleen

Ik interesseer me al jaren in astrologie maar het kwam er niet van een cursus te volgen. Ik koos voor Bloom omdat je er live in groep les kan krijgen. En omdat je voor een lessenreeks van 4 lessen in kan schrijven waardoor ik niet direct verbonden ben aan een langdurige cursus. Daarbij is Bloom goed bereikbaar, is de locatie mooi ingericht en ervaar ik een fijne energie.

In de cursus Astrologie Beginners basisreek 1 heb ik geleerd om een horoscoop te duiden vanuit de elementen, dierenriemtekens, de zon, maan en ascendant. Paul weet enorm veel van astrologie en vertelt beeldend waardoor ik de informatie goed kan onthouden. Ik heb ervaren dat hij de lesstof helder uitlegt en aansluit bij de verschillende achtergronden van de deelnemers. De lessen bestaan uit een combinatie van theorie en directe toepassing op de horoscopen van de deelnemers, hierdoor lukt het mij nu al om echt iets te vertellen over iemands persoonlijke horoscoop.

⏤ Vivian

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom